Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astos Valentaitės įvaizdį atkartojusi Viktorija Siegel: „Ji graži moteris, tačiau nieko nekopijuoju“

Norint atrodyti dailiai ir elegantiškai tenka pasukti galvą ir kaip reikiant pasistengti dėl įvaizdžio. O jei dar vakarėlyje į tave bus atsuktos fotografų blykstės – ne viena moteris trokšta būti pastebėta.
Asta Valentaitė ir Viktorija Siegel
Asta Valentaitė ir Viktorija Siegel / V.Ovadnevo ir G.Skaraitienės nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vykęs „Guess“ vakarėlis priviliojo būrį garsių ir stilingų viešnių. Čia buvo galima sutikti ir Danieliaus Bunkaus mylimąją, 21-erių Viktoriją Siegel.

Į renginį ji atvyko pasipuošusi klasikiniais baltais marškiniais, odiniu švarkeliu, segėjo trumpą odinį sijoną, prie jo priderino ilgus, kelius dengiančius zomšinius batus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Viktorija Siegel
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Viktorija Siegel

Šis Viktorijos įvaizdis neprasprūdo pro akis pramogų pasaulio naujienas sekantiems internautams. Feisbuko puslapis „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“ atkreipė dėmesį, kad panašų įvaizdį prieš pusantrų metų buvo pasirinkusi ir vienas žinomiausių šalies modelių Asta Valentaitė.

Tuomet vakarėlyje ant raudono kilimo Asta pozavo pasipuošusi įspūdingais ilgaauliais, prie elegantiškų bartų priderino baltus marškinius ir odinį švarkelį.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė ir jos batai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė ir jos batai

Internautai feisbuke sugretinę abiejų moterų nuotraukas, po jomis rašė, kad norint atrodyti stilingai – lengviausiais būdas kopijuoti A.Valentaitę.

Tačiau pati V.Siegel sako, kad Astos kopijuoti anaiptol nesistengia. „Nieko neseku ir nieko nekopijuoju. Atsidarau savo spintą ir žiūriu, ką galiu apsirengti“, – Žmonės.lt kalbėjo Viktorija.

Tačiau mergina neslepia – A.Valentaitė ją žavi. „Ji graži moteris, tačiau niekada į nieką nesilygiuoju“, – sakė Viktorija.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Viktorija Siegel
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Viktorija Siegel

Asta Valentaitė pritarė, kad Viktorijos pasirinktas vakarėlio stilius išties panašus. „Žinoma, nieko naujo čia neišrasi, juk daug įvairių derinių yra. Čia nėra jokia naujovė. Tačiau taip, stilius išties panašus. Net marškinių siluetas toks pat. Bet... Jei įkvepiu kitas merginas, man malonu“, – Žmonės.lt sakė ji.

Taip, stilius išties panašus. Bet... Jei įkvepiu kitas merginas, man malonu, – sakė Asta.

Žinomas modelis ir stilistė sako dažnai sulaukianti įvairių klausimų ar komentarų iš kitų moterų, net gatvėje ją sustabdo, pagiria stilių, paklausia kokio patarimo. „Aš sukuosi grožio srityje, todėl tai neišvengiama“, – sakė A.Valentaitė.

Pasak Astos, moterys visuomet stebi vienos kitas. Ji ir pati neslepia kartais pasisemianti idėjų iš kitų. „Jokia čia nuodėmė“, – sakė Asta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Stilingos ir garsios mados vakarėlio viešnios domėjosi sezono naujovėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius