Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astrologė pranašauja, kad Viktorija Sutkutė šiais metais suras savo antrąją pusę

Atėjo pavasaris ir pramogų versle prasidėjo pats darbymetis. Todėl kas gi laukia artimiausioje ateityje Viktorijos Sutkutės?
Viktorija Sutkutė
Viktorija Sutkutė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Viktoriją Sutkutę būtų galima pavadinti viena iš ramiausių pramogų pasaulio žmonių: nei skandalai, nei asmeninis gyvenimas viešai neaptarinėjamas. Tačiau daugumai labai smalsu, kada šalia Viktorijos atsiras širdies draugas? Būtent apie tai pasidomėjo astrologė Lilija Banaitienė.

„Ši mergina savo vokaliniais sugebėjimais žavi aplinkinius, piešia, šoka. Atrodo, ko daugiau reikia, tačiau, kaip ir pati prisipažino spaudoje, kai ateina Valentino diena tenka ją sutikti vienai. Kada tas svajonių princas atjos ant balto žirgo?

Viktorija pati yra išranki vyrų atžvilgiu. Mergina yra labai stipri ir jai reikia tvirtai ant žemės stovinčio jaunuolio, be to žvaigždės rodo, kad tikrąją meilę jai lemta patirti po dvidešimt penkerių, tad nenustebkite jeigu šių metų antroje pusėje ją išvyste ne vieną. Tačiau kurti šeimos ji neturėtų skubėti, jai gyvenime labai svarbu bus karjera. Ateityje turės savo verslą. Sėkmės linkime šiai jaunai merginai“, – kalbėjo astrologė Lilija Banaitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius