-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Išsipildymo akcijos“ pristatyme – gimtadienio sveikinimai V.Adamkui, „Studenčių“ ir L.Adomaičio dainos (nuotraukos)

Trečiadienio popietę Vilniaus „Gilės“ vaikų globos namuose buvo pristatyta jau 8-ąjį kartą vyksianti TV3 ir SEB banko inicijuojama „Išsipildymo akcija“.
Grupė „Studentės“
Grupė „Studentės“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Garbinga vieta pirmoje eilėje buvo skirta lapkričio 3-ąją 83-ejų sulaukusiam prezidentui Valdui Adamkui. Jis – dviejų praėjusių metų „Išsipildymo akcijos“ herojų globėjas. TV3 ir SEB banko inicijuojamos „Išsipildymo akcijos“ pristatyme SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras tikino, kad kasmet prieš Kalėdas vykstantis paramos projektas išties tęsiasi visus metus. Per septynerius akcijos metus Lietuvos žmonės ir įmonės akcijai paaukojo daugiau kaip 16 mln. Lt. Praėjusiais metais surinkta beveik 2,5 mln. Lt., didžioji jų dalis buvo skirta praėjusių metų 10-ies „Išsipildymo akcijos“ istorijų herojams.

Du jų – dvyniai broliai Petras ir Povilas – trečiadienį specialiai atvyko iš Raseinių į Vilnių. Lydimi mamos vaikai reiškė savo dėkingumą kiekvienam, o ypač globėjui V.Adamkui. Vienas brolių serga leukemija, kitam – katarakta (akies lęšiuko drumstumas).

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Valdas Adamkus
Valdas Adamkus

„Kai pirmąkart išgirdau apie šiuos nuostabius jaunuolius nė neabejojau, kad mano pareiga – išpildyti jų norus“, – ateityje linkėdamas berniukams jėgų kalbėjo V.Adamkus.

Kiekvienas pasisakęs akcijos metu – medikai, „Gilė“ globos namų direktorius, Nomeda Marčėnaitė – dėkojo visiems aukojusiems už gerumą ir ragino nelikti abejingiems, mat net menka pagalba, kai yra vieninga, turi didžiulę galią.

Ypač susirinkusius globos namų auklėtinius nudžiugino nuotaikingas Lino Adomaičio pasirodymas – jie nevengė ploti ir dainuoti kartu. Linksmais šūksniais buvo pasitiktos ir grupės „Studentės“ merginos, atlikusios populiarias savo dainas, tarp jų ir garsųjį hitą „Melagis“.

8-oji „Išsipildymo akcija“ TV3 eteryje startavo lapkričio 3-ąją.

Paaukoti vaikams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt), 1892 (auka 10 Lt), pervesdami pinigus į sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440, gavėjas – Labdaros fondas VIENYBĖ) ir internetu – www.aukok.lt

Telekomunikacijų operatoriai Bitė Lietuva, Omnitel, Tele2, TEO ir Mediafonas ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos įstaigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius