Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlanta tikisi palankaus teismo sprendimo (atnaujinta 15.39)

Antradienio popietę Vilniaus miesto apygardos teisme turėjo būti toliau narpliojamas dainininkės Elenos Puidokaitės-Atlantos dukrytės tėvo Oskaro Silevičiaus apeliacinis skundas dėl vaiko išlaikymo. Paaiškėjo, kad šalims leista susitarti, o teismo posėdis – atidėtas.
Atlanta
Atlanta tikisi, kad teismo sprendimas bus palankus jai ir mažajai Saulei, bei norėtų, kad ši istorija greičiau baigtųsi. / L.T. archyvo nuotr.

Dar 2008-ųjų birželį Atlantos dukrelei Saulei išlaikyti iš buvusio moters mylimojo O.Silevičiaus buvo priteista kas mėnesį mokėti 1000 litų. Panašu, kad toks teismo sprendimas netenkino O.Silevičiaus ir pastarasis teismui pateikė apeliacinį skundą. Teismas jį nagrinėjo dar šių metų vasario 27-ąją.

Deja, dar vasario gale portalui 15min.lt plačiau apie bylos detales bei teismo sprendimą sužinoti nepavyko. Mat posėdžiui prasidėjus teisėjų kolegijos pirmininkė Tatjana Žukauskienė O.Silevičiaus advokato prašymu paprašė žiniasklaidos atstovų palikti posėdį. Jis įvyko už uždarų durų.

Naujienų portalas 15min.lt antradienį dar prieš posėdį susisiekė su dainininke ir pasiteiravo, kokios šios istorijos baigties tikisi. Moteris tikino teismo posėdyje nedalyvausianti ir norinti, kad bylos nagrinėjimas ilgai netruktų bei kuo greičiau viskas būtų išnarpliota ir baigta. „Turbūt ir kita pusė šiandien neatvyks. Teisme būna mūsų atstovai. Tiesiog kiekvienas dirbame savo darbą“, – kalbėjo dainininkė.

„Tikiuosi palankaus teismo sprendimo. Manau, kad kitoks jis nelabai ir gali būti“, – sakė Atlanta.

Teisėjų kolegija bei Atlantos ir O.Silevičiaus advokatai Gediminas Bulotas ir Laimonas Šileris susirinko Vilniaus miesto apygardos teisme už uždarų durų. Pasitarimas vyko vos daugiau nei 10 minučių. Vėliau paaiškėjo, kad teismo posėdis buvo atidėtas.

Atlantai atstovaujantis teisininkas G.Bulotas tikino jokių komentarų žiniasklaidai neteiksiantis, esą neturi tam jokių įgaliojimų. O.Silevičiaus atstovas L.Šileris taip pat 15min.lt komentuoti atsisakė. „Toks susitarimas su klientu“, – tepasakė advokatas.

Teisininkai prasitarė, kad šalims leista susitarti. Tam skirta vos daugiau nei savaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius