-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atlikėja Šorena išvyko į gimtąjį Tbilisį

Lietuvoje gerai žinoma gruzinų atlikėja Šorena šią savaitę išvyko į gimtąjį Tbilisį, kur kartu su vietiniais muzikantais rinks naujas dainas savo muzikinei programai „Mano širdies muzika“.
Šorena Džaniašvili
Šorena Džaniašvili / Lukas Balandis / BNS nuotr.
„Taip, Tbilisyje ruošiuosi aplankyti giminę, tačiau pagrindinis kelionės tikslas yra surasti kuo daugiau įdomių autentiškų gruziniškų dainų, kurias Lietuvoje pristatysiu rudenį“, – prieš išvykdama trumpai pakomentuoja dainininkė.

Pasaulio ir džiazo muzikos atlikėja Šorena ruošiasi ne tik atnaujintai programai, kuri apžavėjo daugelio Lietuvos miestų ir miestelių publiką, bet ir albumui.

Pietietišku nuoširdumu ir temperamentu paženklintos gruziniškų dainų Šorenos interpretacijos tikėtina jau visai netrukus suguls į ilgai lauktą antrąjį dainininkės albumą.

„Iš muzikos nesistengiu pasipelnyti – viską darau neskubėdama ir iš visos širdies. Gruzinų dainos reikalauja daug energijos. Dainuodama sudeginu daug kalorijų“, – šypsodamasi pasakoja Šorena.

Iš šios kelionės atlikėja tikisi parsivežti bent penkis naujus kūrinius. Jie papildytų šviežiai įrašytą medžiagą, kurią Šorena parengė dar prieš išvykdama į Gruziją.

VIDEO: Shorena - "Music from my heart", PROMO

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius