Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsigaunanti Kristina Ivanova: šokių projektą kompensuoja sūnėnas!

Grupės „Yva“ lyderė Kristina Ivanova, dėl sveikatos problemų palikusi televizijos projektą „Šok su manimi“, tikina po truputį atsigaunanti. Paisydama gydytojų patarimų, mergina stengiasi lepinti save ir išnaudoti laisvą laiką artimųjų lankymui. Liūdesį dėl priverstinai sustabdytos veiklos Kristinai labiausiai padeda išvyti sūnėnas – sesers Natalijos Bunkės mažylis Kristupas.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Po truputėlį jau atsigaunu, koncertuojame su grupe „Yva“, nes koncertai nereikalauja tokio didelio fizinio pasirengimo ir krūvio kaip šokiai. Tačiau kol kas dar galvoju, ką ir kaip daryti, mano savijauta vis dar riboja judesius per koncertus, – prisipažino K.Ivanova, pabrėžusi, kad laikosi gydytojų nurodymų. – Gydytojai neuždraudė man lipti į sceną, tik liepė pasisaugoti, ilsėtis ir save palepinti. Tą ir darau! Laikausi namų režimo, bet juokauju, kad namuose gali daryti viską!“

Nervų šaknelių uždegimas, sukėlęs K.Ivanovai nepakeliamus skausmus, privertė dainininkę skirti daugiau laiko sau – o tuo džiaugiasi ir jos artimieji.

„Per pirmą savaitę, kai nešokau, aplankiau visus savo giminaičius, nuvažiavau pas savo senelius, kurie pakūrė pirtį, pailsėjau su tėveliais, aplankiau savo sūnėną. Padariau tuos darbus, kuriuos buvau apleidusi, nors man tai yra didžiulis malonumas“, – pasakojo „Yvos“ lyderė.

Prakalbusi apie sūnėną – sesers N.Bunkės netrukus trijų mėnesių sulauksiantį sūnų Kristupą – K.Ivanova nušvito plačia šypsena. Pasirodo, būtent šis mažylis buvo pats veiksmingiausias vaistas nuo liūdesio, priverstinai palikus šokių projektą.

„Dabar man maloniausia aplankyti savo sūnėną. Kiekvieną kartą, kai aplankau, jis man atrodo kitoks, vis labiau paaugęs. Sūnėnas tikrai kompensuoja šokių projektą, nes kas kartą parodo man mini spektaklį, – juokėsi K.Ivanova, kuri su mielu noru, kai tik leidžia galimybės, sutinka pabūti Kristupo aukle. – Aukle padirbėti teko net pirmomis jo gyvenimo savaitėmis. Tai mano širdžiai – labai mielas užsiėmimas. Mano sūnėnas yra labai geras, išauklėtas ir jokių problemų su juo neturi nei Natalija, nei aš, kai jį saugau!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius