-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atsinaujinusiame miuzikle „Tadas Blinda“ suskambo šeimyninis Renatos ir Deivio duetas

Antradienio vakarą „Domino“ teatro scenoje buvo pristatyta atsinaujinusi teatrinė istorija apie legendinį „svieto“ lygintoją Tadą Blindą. Po metų pertraukos į didžiąją sceną sugrįžęs miuziklas premjeros vakarą sukvietė teatro ir muzikos mylėtojus, kurių gretose buvo galima išvysti ir žymių Lietuvos veikėjų.
Renata Voitechovskaja ir Deivis Norvilas
Renata Voitechovskaja ir Deivis Norvilas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Dar prieš premjerą buvo kalbėta, kad atsinaujinusiame miuzikle bus galima sulaukti ne tik specialiai šiam spektakliui Andriaus Mamontovo sukurtos papildomos muzikos, bet ir naujų veidų iš Lietuvos žvaigždžių padangės. Vakaro svečiai scenoje išties išvydo žymiausius Lietuvos atlikėjus: Motiejų įkūnijo dainininkas Povilas Meškėla, Mortos vaidmuo teko atlikėjai Vaidai Genytei, o garbė vaidinti Tadą Blindą buvo patikėta aktoriui Jokūbui Bareikiui. Į pasakotojo vaidmenį bandė įsijausti reperis Gabrielius Liaudanskas-Svaras, miuziklo pradžioje taip pat uždainavęs gyvai.

Tačiau bene daugiausia emocijų susirinkusiesiems sukėlė Renatos Voitechovskojos, atlikusios Kristinos vaidmenį, ir jos mylimojo Deivido Norvilo, vaidinusio Gruinių, pasirodymas. Svečiai su šypsena stebėjo tokį netikėtą „tėvo ir dukros“ duetą. Premjerai pasibaigus, atlikėjai sulaukė gėlių iš Renatos dukros.

Pasižiūrėti ir įvertinti A.Mamontovo miuziklo „Tadas Blinda“ premjerinį vakarą užsuko ir vienas kitas žymus Lietuvos žmogus: tituluota gražuolė Daiva Anužytė-Kasiulaitienė su vyru Petru Kasiulaičiu, aktoriai Adolfas Večerskis ir Leonardas Pobedonoscevas, TV laidų vedėja Agnė Armoškaitė su draugu Simonu Grigaliūnu ir kiti. Atidžiai spektaklį stebėjo ir aktorius Andrius Bialobžeskis, kuriam miuzikle taip pat patikėtas Tado Blindos vaidmuo. Aktorius portalui 15min.lt pasakojo, kad premjera liko labai patenkintas, tačiau scenoje artimiausiu metu pats pasirodys tik numatytame miuziklo pristatyme Alytuje, nes šiuo metu jį kamuoja balso stygų uždegimas.

Tomo Lukaio/BFL nuotr./Miuziklas Tadas Blinda
Tomo Lukšio/BFL nuotr./Miuziklas „Tadas Blinda“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius