-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atsisveikinant su „Olialia“ – puošnių svečių puokštė ir gundantys merginų pasirodymai be „69 Danguje“

Daugybė puošnių viešnių ir jas lydinčių vyrų buvo galima išvysti penktadienio vakarą Vilniaus „Forum Palace“ rūmuose. Į čia vykusį „Olialia“ prekės ženklo uždarymo vakarėlį „Paskutinė serija“ atskubėjo visi, norintys tarti paskutinį „sudie“.
Grupė „Yva“
Grupė „Yva“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vakaro programa turėjo prasidėti vidurnaktį, tad dauguma svečių pasirodė būtent tokiu metu. Juos pasitiko daugybė šviesiaplaukių merginų. Kaip ir dera į tokį vakarėlį, dauguma viešnių atvyko avėdamos įspūdingais aukštakulniais ir trumputėmis suknelėmis. Fotografams žaviai šypsojosi grupės „Yva“ merginos, progos pasisveikinti nepraleido ir „Olialia pupytės“.

Žinomų veidų vakarėlio lankytojų gretose netrūko – atsisveikinti su prekės ženklu ir stebėti koncertą atvyko Aistė Jasaitytė, Aida Žiliūrė, Goda Skačkauskaitė, aktorius Dominykas Vaitiekūnas, Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė, Radvilas Bubelis, Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė, Gytis Šapranauskas, Oksana Zlatkovaitė, Genutė Žalienė, daugybė kitų ir net Natalija Bunkė.

Susirinkusiems kone iki trijų valandų ryto koncertavo daugybė Lietuvos atlikėjų. Koncertą pradėjo Povilas Meškėla, po jo pasirodė Vaida Genytė, Baiba Skurstenė. Ypač publiką sudomino su prekės ženklu „Olialia“ glaudžiai susijusių „Olialia pupyčių“ pasirodymas. Penktadienio vakarą merginos paskutinįsyk koncertavo trise – Oksana Pikul, Marina Bui ir Skaistė Steikūnaitė. Artimiausiu metu kolektyvas persivadina „Pupytėmis“, o Mariną pakeis dvi naujos merginos. Nors publika šoko kiek vangiai, atlikėjos nevengė gundyti seksualiais judesiais ir mėgino užvesti klausytojus.

Ne ką mažiau, o gal net labiau seksualų pasirodymą surengė grupė „Yva“. Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė demonstravo ilgas kojas pasirodydamos praktiškai vienais apatiniais. Per prasegtus merginų švarkus buvo matyti juodos liemenėlės, išryškinančios krūtinę, tad vyrai išties turėjo, kur paganyti akis.

„69 Danguje“ atsiprašė paskutinę minutę

Žadėta, kad vakarėlyje pasirodys ir apie veiklos nutraukimą pranešusi grupė „69 Danguje“, tačiau merginų matyti nebuvo. Kaip 15min.lt sakė „Olialia“ projekto vadovė Lauryna Anusevičiūtė, iki paskutinės minutės planuota, kad grupė pasirodys, tačiau bene paskutinę akimirką paaiškėjo, jog Goda Alijeva gavo ankstesnius bilietus į Ukrainą – Kijeve G.Alijeva gyvens su šeima, mat ten krepšinį žais jos vyras. „Goda gavo ankstesnį bilietą, o Karina laukiasi, jos nenorėjo rizikuoti, juk be jų dviejų nedainuos. Nieko baisaus nenutiko“, – šypsojosi L.Anusevičiūtė. Garsiąsias „šeškes“ vakaro programoje pakeitė kylančios žvaigždutės, grupė „Kitokios“.

Kulminacija – su SEL

Ir nors akimirką atrodė, kad linksmybės išsikvepia, svečiai tikrąjį šėlsmą parodė apie antrą valandą nakties – būtent tada į sceną su mylimąja Eleonora žengė Egidijus Dragūnas-Selas. Juokaudamas, kad po šampano nesijaučia ritmo, dainininkas pasirodė gyvai. Nuo scenos jis sveikino draugą iš Maskvos ir ragino kuo geriau atšvęsti „Olialia“ pabaigą. Nors Selas mėgsta nustebinti publiką, šįsyk jis buvo ramus ir gerai pašokdinęs svečius per savuosius kūrinius pasišalino nuo scenos.

Beje, organizatoriai prieš vakarėlį skelbė, jog aprangos spalva tiems kas liūdi – gedulinga juoda, o tiems, kas džiaugiasi – balta. Įdomu tai, jog baltai apsirengė vos keli svečiai, o juodai – didžioji publikos dalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius