Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Bružas ir Livija Gradauskienė atskleis porų paslaptis

Paprastai vasarą dauguma laidų atostogauja, tačiau „Lietuvos ryto“ televizija nusprendė sulaužyti šią tradiciją. Visą vasarą kanalo žiūrovai matys naujas žaidimų „Ilgai ir laimingai“ bei „Gongo gangas“ laidas. Be to, TV žiūrovai galės patys sudalyvauti savo pamėgtose laidose. Skatindami žmones dalyvauti žaidimuose, laidų vedėjai nutarė tiesiogiai kreiptis į žiūrovus.
Livija Gradauskienė ir Audrius Bružas
Livija Gradauskienė ir Audrius Bružas / Lietuvos ryto televizijos nuotr.

Livija Gradauskienė siūlo pailsėti nuo graudulingų istorijų

„Jei sakote, kad televizijos laidos dažniausiai bando užkariauti žiūrovų dėmesį pasakodamos liūdnus ar net tragiškus dalykus, jūs neklystate. Bet jei jaučiate, kad graudulingos istorijos ne tik pabodo, o tiesiog nedera prie pagaliau atėjusios vasaros – laida „Ilgai ir laimingai“ yra kaip tik tai, kas pakelia nuotaiką“, – teigia žaidimo vedėja L.Gradauskienė.

Kuo ją žavi naujas TV projektas?

„Čia susirenka žmonės, kurie nieko vienas iš kito nepavogė, nepragėrė, nemušė. Jie myli vienas kitą, džiaugiasi, gėrisi ir žavisi vienas kitu. Jie bando įminti slapčiausius vienas kito norus ar aistras ir net jei tai nepavyksta, vis tiek apdovanoja vienas kitą bučiniu. Būtent dėl to jie gyvena ilgai ir laimingai, o juk laimė kaip ir juokas – užkrečiami dalykai. Todėl visą vasarą kviečiame jus, brangūs žiūrovai, į smagų, juokingą, intriguojantį ir net pikantišką vakarėlį – laidą „Ilgai ir laimingai“, – kvietė laidos vedėja.

Laidos vedėja prisimena ne vieną kuriozišką istoriją, nutikusią žaidimo dalyviams laidos filmavimo metu. „Jei jums trūksta įrodymų, kad vyrai ir moterys yra iš skirtingų planetų – pažiūrėkite mūsų laidą. Juk ir Karina Krysko mano, kad Saulius, kai jos nėra namie, tvarko kambarius, o jis prisipažįsta, kad lekia pas draugus. Violeta Tarasovienė įsitikinusi, kad jos Viliui skaniausia – sušis, o jis, pasirodo, svajoja apie didkepsnį ir, žinoma, apie Violetą, kurią puoštų tik šypsena ir šortukai, – laidos momentus išdavė Livija. – Jei į Jūsų širdį nepriplūsta šilumos, kai stebite Seimo posėdžius, pažiūrėkite į Astą Baukutę ir jos vyrą Kęstutį mūsų laidoje. Kas gali būti gražiau už ašaras abiejų akyse, kai jie nesusitarę, vienu balsu patvirtina, kad gražiausia dovana vienas kitam – ką tik gimęs sūnus Anupras… O kas gali būti juokingiau, kai Nėrius Pečiūra tvirtina, kad yra panašus į Rembo ir moterys eina iš proto dėl jo raumenų, nors jo žmonai atrodo, kad jis turėtų didžiuotis savo lieknomis tiesiomis kojomis.“

Audrius Bružas: „Svarbiausia – komandinė dvasia“

„Laida „Gongo gangas“ – žaisminga, nuotaikinga, linksma, kūrybiška ir azartiška. Tai žaidimas tikrąja to žodžio prasme. Čia komandos kvatoja, pokštauja, kvailioja. Čia niekam neįdomi tavo buitis ir asmeninis gyvenimas – čia įdomus žmogus, jo kūrybiškumas, veržlumas, sceninė laisvė, išradingumas, nebijojimas „susimauti“, o svarbiausia – komandinė darna. Šiame žaidime komandos tikrai smagiai praleidžia laiką“, – pasakojo laidos vedėjas Audrius Bružas.

Registruotis vasaros žaidimams galima internete: http://ilgaiirlaimingai.lrytas.lt/zaidimai/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius