Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audronė Bunikienė pristatė tvirtoms moterims skirtą paltų kolekciją

Antradienio vakarą Vilniuje esančiame Audronės madų salone įvyko dizainerės Audronės Bunikienės (52 m.) naujausios kolekcijos pristatymas. Moteriškai auditorijai paltų kolekciją pristatė žymios šalies damos.
Nijolė Narmontaitė ir Audronė Bunikienė
Nijolė Narmontaitė (kairėje) ir Audronė Bunikienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak kolekcijos autorės, sukurti šiuos modelius ją įkvėpė besikeičiantys medžiai.

„Kasdien automobilyje praleidžiu labai daug laiko. Man labai patinka stebėti, kaip keičiasi medžių spalvos, kaip medžius apgaubia nerealus šerkšnas, o rudenį – auksiniai lapai. Man tai yra labai gražu. Man be galo gražūs medžių kamienai, medžių žievės – apykaklėse, rankovėse galite pastebėti medžių žievės motyvus. Medžiai labai elegantiški ir savo rūbuose aš bandžiau tą eleganciją atspindėti“, – teigė dizainerė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Audronė Bunikienė
Audronė Bunikienė

Kūrėja tikino, kad jos kurti palatai yra skirti stiprioms asmenybėms. Tokios, pasak A.Bunikienės, ir yra kolekciją pristačiusios moterys: pedagogė Eirida Daukšienė, valdinininkė Nijolė Statkutė, aktorė Nijolė Narmontaitė, verslininkė Danutė Elzbergienė su dukra Ernesta ir nekilnojamojo turto vadybininkė Lina Stasiukynienė.

„Pavyzdžiui, Nijolė Narmontaitė, – ji žino, ko nori gyvenime. Man patinka, kai drabužius pristato ne manekenės, o tos moterys, kurios turi ką nors pasakyti“, – patikino A.Bunikienė. 

Augalai ne pirmą kartą tapo moters kolekcijos įkvėpimo šaltiniu – gegužę A.Bunikienė pristatė kolekciją „Žydėjimas“.

„Gamta yra neatsiejama žmogaus gyvenimo dalis. Mane įkvepia gėlės, medžiai. Aplinka, kurioje gyvename, mus įkvepia“, – tvirtino kūrėja.

A.Bunikienė tikino vertinanti tikrumą, natūralumą, todėl savo kuriamiems drabužiams dažniausiai renkasi gerus ir prabangius audinius, pavyzdžiui, kašmyrą ar alpakos vilną.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Pristatymo akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Pristatymo akimirka

Drabužių kolekcijas kurianti ir nuolat įvairiuose renginiuose bei vakarėliuose besilankanti moteris teigė, kad jai prarasti energijos ir kūrybiškumo neleidžia prigimtis.

„Čia, žinokit, Dievo duota. Tai – genai. Mano babytė buvo tokia – niekada nesėdėdavo vietoje, jos visur būdavo pilna. Kai ateina sekmadienis, jūs galvojate, kad aš sėdžiu namuose? Tikrai ne“, – šypsojosi dizainerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius