Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukcione – prabangi Ryčio Cicino apyrankė

Šį šeštadienį „Lietuvos ryto“ TV laidos „Išjunk siurblį“ aukcione dar vienas išskirtinis žinomo žmogaus daiktas. Kas nežino Ryčio Cicino? Į tokį klausimą atsakymas yra tik vienas. Jį žino ir pažįsta – visa Lietuva.
Rytis Cicinas
Rytis Cicinas. / „Lietuvos rytas TV“ nuotr.

„Kartą apsilankęs laidoje „Išjunk siurblį“ kaip atlikėjas, Rytis Cicinas pažadėjo apsvarstyti galimybę – surasti tinkamą asmeninį daiktą, kuris galėtų pasitarnauti kilniam tikslui. Ir Rytis savo pažadą ištesėjo su kaupu“, – džiaugiasi laidos kūrėja Nijolė Steiblienė. Garsusis estrados atlikėjas nusprendė atidaryti savo papuošalų skrynelę. Kaip ir dera estrados princui, Rytis laidos „Išjunk siurblį“ aukcionui padovanojo įspūdingą ir prabangią auksinę apyrankę.

„Tikiuosi, kad mano apyranke pasipuoš tas, kuriam tikrai rūpi paliktų vaikų svajonės“, – sakė R.Cicinas.

„Lietuvos ryto TV“ nuotr./Ryčio Cicino apyrankė
„Lietuvos ryto TV“ nuotr./Ryčio Cicino apyrankė

Šio šeštadienio „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Išjunk siurblį“ žiūrovų laukia ir kitokie siurprizai. Ar ką nors esate girdėję apie keturkojus...gydytojus? Jeigu ne – pats metas sužinoti. Laidos kūrėjai išsiaiškino, kad įvairius kūno ir sielos negalavimus galima įveikti taikant Lietuvoje dar neįprastą metodą – gyvūnų terapiją. Taip pat sužinosime, kad žirgai ne tik gydo, bet ir patys kartais suserga... žvaigždžių liga. Tiesa, tokios „ligos“ kartais kamuoja tik tuos gražuolius, kurie su tikromis kino žvaigždėmis vaidina fimuose. Jeremy Ironsas, Helen Mirren, Danielis Craigas – tai tik kelios pavardės įžymybių, kuriuos ant savo nugaros nešė lekiantys lietuviški žirgai.

„Jie tikri aktoriai, moka įvairiausių triukų ir net turi savo dublerius“, – glostydama savo augintinius pasakojo žirgyno šeimininkė Rūta Nemanienė. Beje, profesionalūs jojikai Rūta ir Artūras Nemaniai vieninteliai Lietuvoje ruošia žirgus sudėtingoms vaidybinių ir dokumentinių filmų scenoms.

Laidoje praskleisime dar viena uždangą – užsuksime į animacinių filmų garsininmo „virtuvę“ ir sužinosime, į kokias kuriozines situacijas kartais papuola filmukų herojų balsais prabylantys aktoriai.

Taip pat laidoje – daug smagios muzikos, įdomių ir garsių svečių bei astrologės Angelinos Zalatorienės patarimai.

Laida „Išjunk siurblį“ – šeštadienį, rugpjūčio 8 dieną, per „Lietuvos ryto“ TV 10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius