Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurelija Grikšaitė-Pankita: „Danielius Bunkus – tikras mergišius!“ (papildyta rugpjūčio 20 d.)

Žurnalo „Privatu!“ redakcija sulaukė intriguojančio laiško: „Mačiau, kaip viename iš pajūrio naktinių klubų dabartinis Natalijos Bunkės vyras rodė išskirtinį dėmesį Pankitai. Jis ne tik rūkė cigaretę iš jos rankų, bet ir aistringai ją bučiavo. Pasidomėkite, kas vyksta.“
Aurelija Grikšaitė-Pankita
Aurelija Grikšaitė-Pankita / Viganto Ovadnevo nuotrauka
V. Ovadnevo nuotr./Danielius Bunkus
V. Ovadnevo nuotr./Danielius Bunkus

Būtume šia žinute nepatikėję, juk Bunkai netrukus sulauks šeimos pagausėjimo, tačiau visa tai patvirtino pati buvusi dainininko Grūdo mergina Pankita (25).  „Taip, visa tai tiesa. Lankėmės su Danieliumi tame pačiame naktiniame klube. Iki tol mes nebuvome pažįstami, todėl nesuprantu, kodėl jis man rodė išskirtinį dėmesį. Gal todėl, kad tą vakarą klube buvo mažai žmonių, o jis ten užsuko su draugeliu ir atrodė kaip reikiant įsismaginę.

Kalbino mane, sukiojosi aplink, rūkė mano cigaretes, o galiausiai pasilenkė ir įsisiurbė į lūpas. Tiesa, jis buvo girtas, bet tai juk nepateisinama! Manau, jis būtų su manimi leidęsis į artimesnę pažintį, tačiau iš klubo išėjau su kitu vyru.

Man D. Bunkus panašus į mergišių, vedę vyrai tikrai neturėtų taip elgtis. Bet gali būti, kad Natalijai būtent tokie vyrai ir patinka, gal ji iš tiesų labai laisvų pažiūrų moteris. Prisiminkime buvusį jos vyrą Deivydą Zvonkų, kuris buvo kaltinamas išprievartavimu... Man būtų nepriimtini tokie santykiai šeimoje“, – sako Aurelija.

Mergina tvirtina, kad N. Bunkės sutuoktinis – ne jos skonio, todėl ji ir neatsakė į Danieliaus rodomą išskirtinį dėmesį. „Jo nosis per ilga, man labai nepatinka. Na ir kas, kad turtingas vyras, aš ir pati nemažai turiu, todėl jo piniginės turinys manęs nedomina“, – sako Pankita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius