Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birutė Navickaitė viešai atsiprašė pareigūno: „Pamelavau, kad jis trenkė mano galvą į plyteles“

Lapkričio 6-ąją palangiškė Birutė Navickaitė prisimins, matyt, dar ilgai – iš pradžių dukters pagrobimu apkaltino jos tėvą, politiką Petrą Gražulį, vėliau įsiliejo į konfliktą su policija, o galiausiai apkaltino smurtu pareigūną, nors jam trenkė pati. Atslūgus emocijoms, Birutė internete išplatino viešą kreipimąsi – kieno atsiprašė, kam dėkojo. Negana to, „ryžu“ pareigūną pavadinusi moteris atskleidė užsisakiusi plaukų dažų ir pažadėjo pati nusidažyti plaukus šia spalva.
Policija (asociatyvus kadras) ir Birutė Navickaitė
Policija (asociatyvus kadras) ir Birutė Navickaitė / 15min nuotr.

Po penktadienį nugriaudėjusio skandalo, kai kilus konfliktui garsi Palangos prekiautoja žuvimi Birutė Navickaitė apkaltino smurtu pareigūną ir išvadino jį „ryžu“, o vėliau paaiškėjo, kad smurtavo pati, moteris iš socialinio tinklo išsitrynė senus incidentą menančius įrašus. Tarp jų – ir nuotraukas, kuriose buvo užfiksavusi savo sumuštą kaktą.

Užtat šeštadienį feisbuke paskelbė naujų įrašų. Viename jų, pasidalijusi plaukų dažų nuotrauka, pažadėjo, kad pati nusidažys plaukus „ryžai“ ir prisipažino melavusi dėl pareigūno smurto.

„Gavau plaukų dažus. Dalį. Ne už ilgo turėtų ateiti ir mėlyni, raudoni (ryži). Jais nusidažysiu pirmiausia. Ne dėl atsiprašymo, o ir dėl to, kad pati esu patyrusi be galo daug patyčių ir neturėčiau taip elgtis su žmonėmis, kurie nėra kalti, kad kažkas kažkada su manimi taip elgėsi.

Tas policininkas nėra kaltas dėl mano ambicijų, dėl mano senų nuoskaudų. Dėl mano išgyvenimų jis irgi niekuo nei dėtas, nei kaltas.

Aš pamelavau, kad jis, guldydamas mane ant žemės, trenkė galvą į plyteles“, – rašė B.Navickaitė.

Gavau plaukų dažus.Dalį.ne už ilgo turėtų ateiti ir mėlyni raudoni.(ryži).Jais nusidažysiu pirmiausiai,ne dėl...

Posted by Navickaite Birute on 2020 m. lapkričio 7 d., šeštadienis

Kiek anksčiau tą pačią dieną Birutė paskelbė ir dar vieną įrašą. Jame dėkojo palaikiusiems ją sunkiu momentu, tarp jų ir Seimo nariui, jųdviejų dukters tėvui Petrui Gražuliui.

„Ačiū artimiesiems, kurie manęs nepasmerkė. Ačiū draugams, kurie skambino, sakė „laikykis“ ir verkė kartu su manimi.

Atsiprašau pareigūno, kurį įžeidžiau, pasakydama, kad jis trenkė mano galvą į plyteles.

Dėkoju ir Petrui už barimą ir net moralinį palaikymą, kurio nesitikėjau.

Įvyko, kaip įvyko, o dabar reikia gyventi toliau. Viskas bus gerai“, – vylėsi moteris.

Dėl smurto bus pradėtas ikiteisminis tyrimas

15min dar incidento dieną susisiekė su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grausliene.

Anot A.Grauslienės, penktadienį pareigūnai su Vaiko teisių tarnybos specialistais lankėsi pas žinomą Palangos verslininkę, mat ši pranešė apie dingusią dukrą ir jos pagrobimu apkaltino Petrą Gražulį, nors, kaip vėliau paaiškėjo, vaiką kaimynė nuvedė į darželį.

P.Gražuliui, pareigūnams ir Vaiko teisių atstovams besisvečiuojant pas B.Navickaitę, jos namuose kilo konfliktas. Galiausiai policija ją buvo priversta surakinti antrankiais.

„Moteris buvo neblaivi, jai nustatytas 1,5 prom. neblaivumas. Aiškinantis aplinkybes moteris ranka trenkė pareigūnui į galvos sritį.

Pasak Palangos PK viršininko A.Budgino, įvykis filmuotas pareigūnų body kamera, įvykio metu greta buvo ir Vaiko teisių apsaugos specialistai“, – įvykį komentavo policijos atstovė.

Vėliau B.Navickaitei teko vykti į policijos nuovadą. Dėl fizinio skausmo pareigūnui sukėlimo bus pradėtas ikiteisminis tyrimas, o už melagingą iškvietimą moteris užsitarnavo administracinio nusižengimo protokolą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius