Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baiba Skurstenė: „Labiau už latvišką kraujinę dešrą mėgstu itališką virtuvę“

„Pasakyk, ką valgai, pasakysiu, kas tu esi“, – tokį sakinį bent kartą per savo gyvenimą yra girdėjęs ne vienas. O dar dažniau jį girdi arba sau kartoja scenoje pasirodantys artistai. Žavingoji dainininkė Baiba Skurstenė tikina, kad labiau už latvišką kraujinę dešrą ir šaltibarščius su daktariška dešra mėgsta itališką virtuvę, o ypač makaronus. Tačiau mažytė smulkmenėlė – jie labai kaloringi.
Degustacijos akimirka
Baiba Skurstenė ir Urtė Šilagalytė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Trečiadienį atsinaujinusioje ir itališką meniu pristačiusioje „Čili“ picerijoje apsilankiusi dainininkė patikino, kad restoranuose ji valgo retai, nes labiausiai mėgsta gaminti namie. „Mes visuomet gaminame namie. Net rengiame teminius maisto ragavimo vakarėlius. Tad gaminu ne tik sau, bet ir savo draugams ir kaimynams“, – juokėsi dainininkė, žvilgtelėjusi į savo gerą draugę Urtę Šilagalytę.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, ar jai dažnai tenka gaminti latviškus patiekalus, Baiba pasakojo, kad tai daranti itin retai.

„Kraujinę dešrą aš labai mėgstu, bet jos negaminu. Mano tėtis itin skaniai ją daro, o aš net nesu mėginusi. Taip pat turime ir šaltibarščius, jie panašūs į lietuviškus, tačiau be bulvių ir su daktariška dešra. Tokius darydavo mano mama, tokius darau ir aš“, – Latvijos virtuvės ypatybėmis dalijosi muzikantė.

Tiesa, Baiba patikino, kad labiausiai jai patinka itališka virtuvė, o ypač makaronai. Tačiau, anot dainininkės, daug itališko maisto neprisivalgysi, mat jis itin „kenksmingas“ figūrai.

„Man labai patinka makaronai. Su žalumynais, grybais ir kokiu nors pienišku padažu. Bet vienintelė problema – tai kenkia figūrai, todėl nepiktnaudžiauju“, – sakė Baiba.

Trečiadienio pavakarę paskanauti itališkų gardėsių ir susirungti picos gaminimo rungtyje atkeliavo ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, Goda Skačkauskaitė, baro „Tas pub‘as“ direktorius Gytis Šapranauskas, dainininkė Urtė Šilagalytė, televizijos žurnalistas Saugirdas Vaitulionis ir radijo bei televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė. Vakaro vedėjumi tapo aštrialiežuvis televizijos laidų vedėjas Dainius Martinaitis.

Dainius Martinaitis
Dainius Martinaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius