Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandį per TV6 kino gerbėjai sulauks trigubai daugiau filmų

Sparčiai artėjantis balandis TV6 žiūrovus kviečia vakarais pailsėti po darbo dienos ir pramogauti kartu su veiksmo, dramos, romantikos, nuotykių ir fantastikos kupinais filmais. Drąsiojo kanalo žiūrovai jau visai netrukus pamatys tris kartus daugiau įdomiųjų istorijų!
Viena iš filmo „Degantis žmogus“ scenų
Viena iš filmo „Degantis žmogus“ scenų / TV6 nuotr.
Temos: 2 Nužudymas TV6

„Žalioji mylia“, „Degantis žmogus“, „Gelbstint eilinį Rajaną“, „Didysis Lebovskis“, „Pasmerktasis“, „Hadsono vanagas“, „Kasablanka Draiveris“, „Sargybinis“, „40 dienų ir 40 naktų“ – tai tik keletas žiūrovų pamėgtų ir kino kritikų puikiai įvertintų filmų.

Nuo balandžio mėnesio TV6 kanalas siūlo svaiginantį pavasarinį kino kokteilį. Tradicinius pirmadienio siaubadienius ir ketvirtadienio veiksmo vakarus praplės dar daugiau jaudinančių filmų. Žiūrovus jie džiugins nuo pirmadienio iki sekmadienio.

Pirmoji staigmena – balandžio 7-osios vėlų vakarą – „Aš – žudikas“ istorija. Prancūzišką filmą pristato Berlyno tarptautinio kino festivalio laureatas režisierius Thomas Vincentas. Du senokai nesimatę rašytojai netikėtai susitinka geležinkelio stotyje. Vienas jų turi naujo trilerio rankraštį ir neranda, kas galėtų jį išleisti. Draugas, nors įtakingas ir turintis ryšių, yra išsekintas ilgų skyrybų ir nebegali parašyti nieko doro. Kodėl jiems neišleidus vieno parašytos knygos kito pavarde ir nepasidalinus pinigų? Tam trukdo tik žmona – ji taikosi į dalį pinigų už vyro kūrinį. Vadinasi, teks ją pašalinti...

Kuo pasibaigs šis painus trileris, TV6 žiūrovai sužinos vėlyvą trečiadienio vakarą. Ketvirtadienį, svajojant apie artėjantį savaitgalį, filmų gerbėjus džiugins romantinė komedija „40 dienų ir 40 naktų“ su žaviuoju Joshu Hartnettu. Penktadienio vakarą veiksmo įstorijų mėgėjai taps trilerio „Sargybinis“ įvykių liudininkais. Šiame filme pagrindinius vaidmenis atlieka Michaelas Douglasas ir TV3 serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Eva Longoria Parker.

Šeštadienio vėlų vakarą neįmanoma bus nepaisyti jaudinančios „Degančio žmogaus“ dramos ir Denzelio Washingtono užsispyrimo nubausti kaltuosius. Tai tik maža dalis filmų, kuriuos jau spėjo pamėgti žiūrovai ir palankiai įvertino kino kritikai. Nepakartojamų prestižiškiausiais kino apdovanojimais įvertintų istorijų trigubai didesnis kiekis TV6 žiūrovų laukia visą balandį!

Tris kartus įdomesnis, žiūrovų pamėgtais filmais gausesnis balandis – per TV6.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius