-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsuok už 2008–ųjų įvykius: labiausiai nustebinusios skyrybos

2008 – aisiais galėjome stebėtis, apgailestauti arba piktdžiugiškai patrinti rankomis dėl įžymių žmonių skyrybų. Jų, kaip ir naujų santuokų, netrūko. Vieni tuokėsi ir beveik iškart skyrėsi, kiti daugelį metų gyveno drauge, kol galiausiai nusprendė: mums nebe pakeliui.
Temos: 1 Skyrybos

Jūsų dėmesiui – ryškiausios ir plačiausiai žiniasklaidos atspindėtos garsių porų dramos.

Marijonas Mikutavičius ir Regina Renčeliauskaitė

Scanpix nuotr./M.Mikutavičius ir R.Renčeliauskaitė
„Scanpix“ nuotr./M.Mikutavičius ir R.Renčeliauskaitė

Daugybę metų tituluotas svajonių jaunikiu Marijonas Mikutavičius nė vestuvių metinių nespėjo atšvęsti. Jo ir Reginos Renčeliauskaitės santuoka subyrėjo į šipulius. Marijonas žiniasklaidai detalių, kodėl iširo jųdviejų su Regina santuoka, neatskleidė. R.Renčeliauskaitė buvo ne kartą pastebėta leidžianti laiką kolegos iš įmonės, kurioje dirba, draugijoje.

Svetlana Pronina ir Gidas Burokas

 

Scanpix nuotr./S.Pronina
„Scanpix“ nuotr./S.Pronina

Teisininkų Svetlanos Proninos ir Gido Buroko santuoka truko vos tris mėnesius. S.Pronina kreipėsi į teismą su ieškiniu, kuriame buvo prašoma nutraukti santuoką dėl sutuoktinio kaltės. Žiniasklaidai G.Burokas sakė, kad santuoką su S.Pronina laikė klaida. Buvo pasklidusių gandų, esą S.Pronina kaltino sutuoktinį alkoholizmu. Kaip buvo iš tiesų, patys sutuoktiniai garsiai nekalbėjo.

Nerijus Numavičius ir Lina Numavičienė

Scanpix nuotr./N.Numavičius ir L.Numavičienė
„Scanpix“ nuotr./N.Numavičius ir L.Numavičienė

Prieš kelias savaites garsi pora perlipo skyrybų slenkstį, tačiau teismo posėdžiuose nedalyvavo. Retai visuomenę interviu pamaloninantis verslininkas vis dėlto kartą žiniasklaidai yra kalbėjęs apie savo vertybes. N.Numavičius tuomet verslo partnerius prilygino šeimai: „Vadinasi, gyvenu dvilypį gyvenimą – turiu dvi šeimas. Tačiau abi šeimos supranta, kad viena be kitos negalėtų gyventi, nors kartais ir konkuruoja.“

Jolanta Dičkutė ir Mindaugas Matulionis

Kęstučio Vanago/BFL nuotr./Ponia Jolanta  vėl laisva moteris.
Kęstučio Vanago/BFL nuotr./Ponia Jolanta – vėl laisva moteris.

Europarlamentarė Jolanta Dičkutė ir verslininkas Mindaugas Matulionis nuo gruodžio 15 – osios – nebe vyras ir žmona. Tai paskelbė teismas, patenkinęs abiejų buvusių sutuoktinių prašymą dėl skyrybų. Teismui pateiktame prašyme ir J.Dičkutė, ir M.Matulionis teigė, kad santuokos metu išryškėjo charakterių skirtumai bei nesutapo požiūriai į daugelį svarbių dalykų. Mažametį vaiką po skyrybų augina motina.

Šarūnas Jasikevičius ir Linor Abargil

 

Scanpix nuotr./`.Jasikevičius ir L.Abargil
„Scanpix“ nuotr./Š.Jasikevičius ir L.Abargil

Krepšinio žvaigždė Š.Jasikevičius ir L.Abargil dar vasarą išgyveno skyrybų dramą. Garsios poros skyrybų procesas buvo pradėtas nepraėjus nė dviems metams nuo santuokos įžadų. Pats Š.Jasikevičius į jokias kalbas apie asmeninį gyvenimą su žiniasklaida nesileido. Nors ir buvo pasigirdę kalbų, esą Š.Jasikevičius dar santuokos su L.Abargil metu turėjo artimą draugę, tačiau tokių gandų niekas nepatvirtino.

Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė-Kandelis

 

Scanpix nuotr./A.Kandelis ir E.Visockaitė-Kandelis
„Scanpix“ nuotr./A.Kandelis ir E.Visockaitė-Kandelis

Lyg perkūnas iš giedro dangaus sausio viduryje nugriaudėjo žinia: garsi Lotynų Amerikos šokių pora Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė-Kandelis išsiskyrė. Kalbų, kad poros santuoka išgyvena ne pačius geriausius laikus, būta ir iki skyrybų. Panašu, kad tokie gandai nebuvo iš piršto laužti. Žiniasklaidai A.Kandelis teigė, kad esą kai atsiradna trintis, anksčiau ar vėliau reikia priimti sprendimą.

Džiugas Siaurusaitis ir Jūratė Siaurusaitienė

 

Scanpix nuotr./Dž.Siaurusaitis
„Scanpix“ nuotr./Dž.Siaurusaitis

Popliarus televizininkas Džiugas Siaurusaitis šią vasarą oficialiai išsiskyrė su žmona Jūrate. Buvę sutuoktiniai augino du vaikus ir tris metus iki skyrybų drauge negyveno. Žiniasklaidai Dž. Siaurusaitis kalbėjo, kad su buvusia žmona liko draugais, o vienišas jis nesijaučia dėl naujos meilės – aktorės Linos Rastokaitės.

Renata Ražanauskienė ir Vytautas Ražanauskas

 

Scanpix nuotr./R.Ražanauskienė
„Scanpix“ nuotr./R.Ražanauskienė

Dar metų pradžioje paaiškėjo, kad kosmetikos parduotuvės konsultantė ir modelis Renata Ražanauskienė – laisva. Teismas patenkino moters ir jos vyro Vytauto Ražanausko prašymą dėl skyrybų. Buvusiųjų sutuoktinių dukros globa teko R.Ražanauskienei. V.Ražanauskas įsipareigojo dukrą remti. Žiniasklaidai taip pat nepavyko atskleisti šių skyrybų dramos paslapčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius