Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

„Balto“ aprangos kodo paisę žymūs svečiai mėgavosi džiazu ir gurmanišku maistu

Agnė Jagelavčiūtė (viduryje)
BFL/Tomo Lukšio nuotr. / Agnė Jagelavčiūtė (viduryje)
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje įsikūrusiame restorane „Žemaičiai“ įvyko Baltasis džiazo vakaras, sukvietęs geros muzikos, alaus ir gurmaniško maisto mėgėjus.

BFL/Tomo Lukšio nuotr./Gediminas Jaunius ir Agneta Gabalytė
Gediminas Jaunius ir Agneta Gabalytė

Tąkart pajūris simboliškai persikėlė į sostinę – vasaros pradžia buvo pažymėta su pirmą kartą čia atgabentu autentišku Klaipėdos „Švyturio Memelbrau“ alumi. 

Tarp vakaro svečių buvo ir muzikologas Darius Užkuraitis, laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Agnė Jagelavičiūtė, verslininkė Irena Marozienė, prodiuseris Rolandas Skaisgirys, Jogaila Morkūnas su drauge Austėja Jablonskyte, aktorius Dalius Mertinas. Į renginį kartu užsuko ir kūrybos namų „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius su dainininkės Rositos Čivilytės dukra Agneta.

Baltais drabužiais apsivilkę svečiai rinkosi į restorano vidinį kiemelį, kur galėjo mėgautis džiazo meistrų „Leonid Šinkarenko Jazz 4“ atliekama muzika bei tyrinėjo naująjį degustacinį restorano meniu, kurio patiekalai dera su įvairiomis alaus rūšimis.

Prie skirtingų „Švyturio“ alaus rūšių susirinkusiems buvo siūloma paragauti upėtakio, jūrų ešerio, raudonųjų greipfrutų ir pankolių salotų, rūkyto uoto su žirnelių kremu, rūkyto ungurio ir vištų kepenėlių su obuoliais bei grybais ir riešutais įdarytos putpelės. 

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką