Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baro „Niño“ atidaryme Juozas Statkevičius įvardijo mėgstamiausius restoranus

Vilniuje, Šv. Ignoto gatvėje, buvo atidarytas užkandžių baras „Niño“, kuriame apsilankė ir gerai pažįstamų pramogų pasaulio atstovų. Stilingoje vietoje buvo galima išvysti ir dizainerį Juozą Statkevičių, kuris tikino, kad ši vieta tikrai patenka tarp jo mėgstamiausių.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Baro atidaryme apsilankė jau anksčiau šią vietą pamėgę Jurgis Didžiulis su žmona Erica Jennings, Rimas Šapauskas, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Gytis Šapranauskas, Aistis Mickevičius, Žygimantas Stakėnas ir kiti svečiai.

Besiruošdamas lapkričio 16 dieną įvyksiančiam naujausios kolekcijos pristatymui Pramogų arenoje, bare apsilankė ir dizaineris J.Statkevičius.

„Kai aš buvau studentas ir gaudavau stipendiją vaikščiojau į „Senąjį rūsį“, tai tuo metu buvo vienas iš mandresnių restoranų. Džiaugiuosi, kad ši vieta pateko į užsieniečių rankas ir kad jie investuoja į Lietuvos ateitį. Šitoje vietoje renkasi ne vadinamasis elitas, o tikrai sveika ir normali publika“, – naujai duris atvėrusiai vietai komplimentus žėrė J.Statkevičius.

Paklaustas, kokie pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos renkasi patinkančias kavines ir barus, J.Statkevičius ilgai negalvojo.

„Turi būti normali atmosfera, visada padori muzika, nesmirdėti, gera šviesa. Geras vynas! Tai – pagrindiniai dalykai“, – patikino J.Statkevičius.

Dizaineris teigė, kad iki vėlyvos nakties ispaniškų užkandžių siūlantis baras kartais tampa tikru išsigelbėjimu, ypač po vėlyvų renginių.

„Tai man labai aktualu. Štai, tarkim, kolekcijos pristatymas pasibaigė ir čia galima švęsti. Taip pernai ir darėm. Čia yra labai jauku, daug mažų kambarėlių“, – tvirtino jis.

Dizaineris teigė, kad jo favoritų sąraše taip pat yra prie Aušros vartų esantis „Bunte Gans“ vokiečių restoranas, restoranas „Kitchen“, „Bistro 18“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Gytis `apranauskas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Gytis Šapranauskas

Naujai atgimusia vieta džiaugiasi ir dainininkė Jazzu.

„Čia buvo daug metų mūsų lankoma vieta. Labai šaunu, kad čia bus galima ir pavalgyti, ir pašokti, ir geros muzikos paklausyti“, – džiaugėsi atlikėja.

Senamiestyje įsikūręs baras siūlys užkandžiauti iki vėlyvos nakties, klausytis muzikos, ramiai leisti laisvalaikį ir bendrauti su draugais. Vieno kąsnio gardumynams Jazzu tikina sugebėsianti atsispirti – kavinėse jai tą puikiai atstoja bendravimas su draugais.

„Mano figūrai toks užkandžiavimas kenkia, bet juk galima ne tik tai daryti, galima tiesiog pabūti su gerais ir gražiais žmonėmis", – tikino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius