Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Nicholson taps diplomuota kulinare

Perkamiausių Lietuvoje virtuvės knygų autorė Beata Nicholson jau šią vasarą turėtų tapti diplomuota kulinare. Žinių ji šiuo metu semiasi prestižinėje ir vienoje garsiausių Londone kulinarijos mokyklų „Leiths“.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Alvaido Lukausko/Londonietė nuotr.
Temos: 1 Beata Nicholson

„Apie šiuos mokslus aš jau seniai galvojau, – gyvenimo būdo žurnalui „Londonietė“ pasakoja Beata. – Nors lankiau visokius kulinarijos kursus, vis mąsčiau apie „Leiths“. Jurgiui buvo gal tik kokie keturi mėnesiai, kai pirmą kartą nuėjau į atvirų durų dieną. Tuo metu supratau, kad taip pasiaukoti negalėsiu, nes tai bus užsiėmimas nuo ryto iki vakaro. Pagalvojau, kad , Jurgis yra svarbesnis. Be to, mokslai – didelis finansinis įsipareigojimas. O dabar nusprendžiau, kad šie metai pats laikas.“

Knygų „Beatos virtuvė“ ir „Metai Beatos virtuvėje“ autorė pripažino, kad mokslai ne tik daug  kainuoja, bet ir atima daug laiko. „Nors mokytis labai įdomu ir jaučiu, kad tikrai daug pasiimu iš jų, bet su laiku ir šeimyniniu gyvenimu tikrai striuka“, – atvirauja ji.

„Dabar lankydama kulinarijos mokyklą matau, kad vieni gali mokytis, kiek tik nori, turėti žinių, bet vis tiek jiems nesiseka taip gerai kaip tiems, kurie turi kažką tokio: talentą gaminti, natūralų jausmą“, – įsitikinusi Beata.

Beveik dešimt metų Anglijos sostinėje gyvenančiai B.Nicholson Londonas tapo namais. „Man labai patinka gyventi Londone. Bet tikrai nesimaivysiu ir pasakysiu, kad kartais pagalvoju, jog dažniau norėčiau matyti savo sesę, tėtį ir Lietuvoje likusius draugus, nors į Lietuvą važiuoju kas porą mėnesių. Man Londonas yra puiki vieta gyventi ir galėčiau čia gyventi ilgai“, – teigia Izabelę (5 m.) ir Jurgį (3 m.) auginanti moteris.

Visas interviu su Beata Nicholson spausdinamas „Londonietės“ vasaros žurnale, kurį įsigyti galima ir internetu www.londoniete.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius