Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beatos Nicholson knygų vėl yra!

Su šeima Londone gyvenanti žurnalistė Beata Nicholson (30) gali lengviau atsipūsti: antrasis jos kulinarinės knygos „Beatos virtuvė“ tiražas jau pasiekė knygynus ir prekybos centrus.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Butauto Barausko nuotr.

Gruodį pasirodžiusi knyga nuo lentynų buvo nušluota vos per tris savaites, o jos negavusiųjų skundai vos nepaskandino ir Beatos, ir leidėjų.

Gali išvardyti priežastis, kodėl „Beatos virtuvė“ tokia graibstoma?

Manau, dėl to, kad joje – paprasti, visiems prieinami receptai, aiškiai aprašyti ir paaiškinti. Rašiau ją labai nuoširdžiai ir paprastai, rašiau tokią knygą, kokia, atrodė, patiks ir man, ir mano draugams. Knygos receptai jau buvo išbandyti mano tinklaraščio skaitytojų, mano draugų, ir jei tie valgiai populiarūs mano namuose, maniau, kad ras vietą ir kitų virtuvėse bei pilvuose.

Vertinimų turbūt sulaukei įvairiausių?

Labai daug gerų ir tikrai smagių! Nuo „Jau pagaminau visus receptus“ iki „Aš atradau gaminimo džiaugsmą“ ar „Vyras ir šeima negali atsidžiaugti“ bei „Tai geriausia ir naudingiausia mūsų virtuvės knyga“. Kaip rašiau knygoje, man didžiausias komplimentas bus, jei žmonės pagamins patiekalą nors pagal vieną receptą, bet atrodo, kad gamina ir ne po vieną, todėl labai labai džiaugiuosi.

Nuodėmė būtų nepaklausti: ar antroji knyga – jau pakeliui?


Neseniai savo „Facebook“ puslapyje sulaukiau žinutės: „Beata, greičiau leisk naują knygą, nes jau viską pagaminau iš šitos...“ Smagu! Iš tiesų esu labai užimta ir savo vyrui seniai atsibodau zyzimais, kaip aš nieko nespėju. Turiu daug idėjų ir planų. O pirmiausias ir didžiausias – atvažiuoti į Vilniaus knygų mugę. Negaliu atsidžiaugti nuo tos akimirkos, kai sužinojau, kad turėsiu progą joje dalyvauti ne tik kaip lankytoja, bet ir kaip dalyvė. Laukiu nesulaukiu ir truputį jaudinuosi prieš susitikimus su skaitytojais...

Apie tai – žurnale „Žmonės“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius