-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berneen „Kakadu“ prisipažino buvusi ant skyrybų slenksčio

Ketvirtadienį ir penktadienį per LNK – jaudinamas atsisveikinimas su tamsiaode gražuole Berneeen, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Berneen
Berneen / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Indiškų šaknų turinti mergina iš Pietų Afrikos Respublikos, keletą metų žavėjusi lietuvius savo dainomis, temperamentu, išvaizda ir nuoširdžia šypsena, jau paliko Lietuvą. Šiandien laidoje „Kakadu“ Berneen atsisveikins su savo gerbėjais iš oro uosto, o penktadienį LNK parodys atsisveikinimo koncertą.

Buvusi „Kakadu“ laidos vedėja  prieš skrydį į Katarą atsivėrė savo buvusiems kolegoms ir pirmą kartą atskleidė tikrąsias priežastis, kodėl su vyru Andriumi nusprendė palikti Lietuvą. Dėl to, kad išvyksta, mergina verkė bene kiekvieną naktį.

Neseniai Bernyn prisipažino, kad vos neišsiskyrė su mylimuoju Andriumi. „Žiauriai sunku. Labai daug streso buvo pastaruoju metu. Maniau, kad su Andriumi tikrai išsiskirsime. Sunkiausia buvo tai, kad išvis nebuvo pinigų“, – apie ekonomines priežastis, ardančias šeimą, LNK laidai „Kakadu“ atviravo Berneen. 

Vyrui netekus darbo, reikėjo mokėti ir paskolą už šalia Londono nusipirktą namą. Todėl šią vasarą dainininkė ir TV laidų vedėja su vyru viešėjusi pas savo tėtį Ronnie Naidoo, šiuo metu dirbantį Katare, nusprendė ieškoti geresnio gyvenimo.

Vilniaus centre vienai gyvenančiai merginai už buto nuomą reikėdavo mokėti daugiau kaip tūkstantį litų. Be to, vyrui netekus darbo, reikėjo mokėti ir paskolą už šalia Londono nusipirktą namą. Todėl šią vasarą dainininkė ir TV laidų vedėja su vyru viešėjusi pas savo tėtį Ronnie Naidoo, šiuo metu dirbantį Katare, nusprendė ieškoti geresnio gyvenimo. Katare Berneen ketina dainuoti viešbučiuose ir restoranuose, o vyras Andrius gavo darbo pasiūlymą iš statybos verslo. Šeima planuoja šioje Artimųjų Rytų valstybėje uždirbti triskart daugiau negu Europos Sąjungos šalyse.

Prieš palikdama Lietuvą, Berneen LNK studijoje surengė koncertą – juk prieš keletą metų ją prodiuseriai ir pakviesta iš Londono Lietuvoje pradėti muzikos karjerą.

Atsisveikinti su Berneen atvyko „69 danguje“, Dūmas, Ž.Žvagulis, A.Chošnau, V.Genytė, YVA, Vilija, „Mokinukės“, E.Anusauskaitė, I.Starošaitė, V.Burnys. Berneen labai norėjo padainuoti su scenos partneriu „Žvaigždžių duetuose“ Daliumi Mertinu, tačiau dėl sunkios ligos aktorius į koncertą negalėjo atvykti.

Koncerte penktadienį per LNK Berneen gerbėjai išgirs ir senų jos dainų, skambinėjusių „Kelyje į žvaigždes“, ir naujosių programos kūrinių. Dainininkė scenoje išties žibėjo: dainavo skirtingo stiliaus dainas, pakeitė šešis kostiumus. Koncertą studijoje stebėjo kelios dešimtys Berneen artimųjų, tarp jų – ir vyro A.Čereškos tėvai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius