Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biografinėje knygoje aktorė Kalpokaitė prabilo ir apie priešus

„Apie aktorės vaikystę, pašėlusią jaunystę, apie patirtas nuoskaudas teatre, apie skaudžiausius likimo smūgius sėdint prie sergančio sūnaus lovos ir laukiant: išgyvens ar ne...“ – naująją knygą reklamuoja jos leidėjai.
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / Valdo Kopūsto/Scanpix nuotr.

Gerbėjai kviečiami į biografinio romano „Pasivaikščiojimas su Larisa Kalpokaite“ pristatymą. Renginys vyks šiandien, ketvirtadienį, 18 val. sostinės prekybos centre „Panorama“, knygyne „Pegasas“.

Knygos viršelis
Knygos viršelis

L.Kalpokaitė knygoje drąsiai prabilo apie savo draugus ir priešus.

„Išgirskite pirmieji apie aktorės vaikystę, pašėlusią jaunystę, apie patirtas nuoskaudas teatre, apie skaudžiausius likimo smūgius sėdint prie sergančio sūnaus lovos ir laukiant: išgyvens ar ne... Apie pavėlavusią sėkmę ir populiarumą, kurie ją aplankė tik sulaukus penkiasdešimties. Ir dar daugiau nuoširdžių pokalbių ir galbūt už širdies griebiančių Larisos Kalpokaitės romansų!“ – intriguoja pristatymo organizatoriai.Tikrai suprantu, kodėl Larisą myli visa Lietuva – ji išties žavi asmenybė, iki šiol sugebanti į pasaulį žvelgti pro rožinius vilties akinius, džiaugtis gyvenimu ir laime, – kalbėjo leidyklos redaktorė V.Bartuškaitė.

Renginyje asmeniškai dalyvaus visiems žinoma ir pamėgta aktorė, knygos herojė L.Kalpokaitė bei knygos autorė Meilė Jančorienė.

Pristatymą ves LTV laidų žiūrovams puikiai pažįstama Izolda Keidošiūtė.

Knygą išleidusios leidyklos „Laisvos valandos“ vyriausiosios redaktorės Vilmos Bartuškaitės teigimu, knyga turėtų patikti visiems aktorės gerbėjams, draugams ir netgi priešams: Larisa pasakoja apie visus, kai ką įvardija, bet nei pykčio, nei keršto motyvų nevardija. „Tikrai suprantu, kodėl Larisą myli visa Lietuva – ji išties žavi asmenybė, iki šiol sugebanti į pasaulį žvelgti pro rožinius vilties akinius, džiaugtis gyvenimu ir laime. O iki šiol jos kūrybinis gyvenimas toli gražu nebuvo rožėmis klotas, buvo daug skaudžių smūgių ir nusivylimų. Tačiau Larisa pakeri savo optimizmu ir šypsena“, – sakė V.Bartuškaitė.

Apie leidėjus: „Laisvos valandos“ yra UAB „Žurnalų leidybos grupė“ (ŽLG) knygų leidybos padalinys. Nuo 2009 metų vasario leidykla išleido 11 leidinių – žinomų Lietuvos žmonių biografinių knygų, žurnalistinių romanų, receptų knygų, kurių galima įsigyti knygynuose ir prekybos centruose visoje Lietuvoje. ŽLG – šalies žurnalų rinkos lyderė, leidžianti daugiau kaip 11 pavadinimų itin populiarių žurnalų, iš kurių žinomiausias – savaitraštis „Žmonės“. ŽLG, kaip ir UAB „15min“, priklauso vienam didžiausių Europoje žiniasklaidos koncernų „Schibsted“ (Norvegija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius