Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bjelle ir PeRu” savo gerbėjus kviečia į TV3 naujojo sezono atidarymo šou... sceną!

Jau rugpjūčio 29-ąją, pirmadienį, 19.10 val. Vilniuje prie Baltojo tilto ir prie televizorių ekranų pasitiksime įspūdingiausią metų reginį – TV3 televizijos naujojo sezono atidarymo šventę „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir „Eurobasket 2011“ startą. Renginį nušvies ryškiausi šalies talentai, o tiesioginė transliacija vyks teletiltais susijungus net šešiems didžiausiems Lietuvos miestams – Vilniui, Kaunui, Klaipėdai, Panevėžiui, Šiauliams ir Alytui.
Bjelle
Bjelle / Simono Švitros nuotr.

Didžiojo „EuroBasket 2011“ čempionato ir TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidarymo metu scenoje pasirodys patriotiškumą „Lietuvos talentuose“ savo daina pažadinę jausmingieji „Bjelle ir PERU”. Koncerto metu jie sužibės kita – šįkart ne patriotiška, bet tikrai ne mažiau vienybės jausmą budinančia – daina apie draugystę, buvimą kartu ir tikrąsias vertybes.

„Kūrinys yra labai šviesus, todėl labai tinka šiam atidarymui ir jo idėjai“, – pasakoja vokalistė Bjelle, savo pasirodymu įrodysianti, jog genialumas slypi paprastume.

Vietoje šokėjų, akrobatų ar kitų šou kuriančių artistų „Bjelle ir PeRu” kviečia prisijungti prie pasirodymo savo gerbėjus – tiek, kiek jų tilps susėsti ant scenos, galbūt net kelis šimtus! Jie teturės mėgautis gyvu garsu, skleisti gerą nuotaiką vykstant šviesiam ir nuoširdžiam pasirodymui.

Todėl visi „Bjelle ir PERU” gerbėjai raginami registruotis https://www.facebook.com/bjellemusic ir nepraleisti progos atsidurti vienoje scenoje su mylimais atlikėjais.

Tikraisiais Lietuvos talentais žibantis didysis atidarymas – jau rugpjūčio 29 d. gyvai prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3 kartu su žiūrovais, jų mylimais TV3 veidais, lyderiais, čempionais, aistringiausiais krepšinio sirgaliais ir ryškiausiomis žvaigždėmis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius