Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bohemiškojo „Suokalbio“ vietoje „Salioną“ atidariusi Gabija Milašiūtė: „Kursime kitą legendą“

Lietuvos rašytojų sąjungos užnugaryje kadaise gyvavusio legendinio Vilniaus baro „Suokalbis“ patalpos šią savaitę atgijo naujam gyvenimui – čia atidarytas naujas kokteilių baras „Salionas“. Kaip teigia naujos pasilinksminimų vietos savininkai – pavadinimas kitoks, bet aura išliks tokia pati.
Gabija Milašiūtė
Gabija Milašiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Rašytojų, žurnalistų ir menininkų klubas garsėjo savo originalumu: šokiai ant stalų, muzika ir nevaržomos linksmybės čia tęsdavosi iki paryčių.

„Salioną“ įkūrusi kompanija žada, kad čia taip pat bus galima šokti ant stalų, nevaržomai atsipalaiduoti ir jaustis kaip namuose.

„Čia – legendinė vieta, buvęs „Suokalbis“, kuris paskui save nešasi didelę legendą. „Salioną“ atidarėme turėdami savo požiūrį – kad legendų nereikia gaivinti, o jas reikia kurti. Iš „Suokalbio“ pasiėmėme tik vieną taisyklę – „Kas vyksta „Salione“, tas ir lieka „Salione“, – portalui Žmonės.lt sakė naujojo baro savininkė Gabija Milašiūtė.

Salionas yra žmonių mėgstama namų vieta, todėl mes norėtume, kad mūsų svečiai jaustųsi kaip namuose ir tuo pačiu nepamirštų, kad yra svečiuose“, – juokdamasi pridūrė ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Saliono“ atidarymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Saliono“ atidarymas

Pasiteiravus, ar „Salione“ bus laukiami labiausiai menininkai, kaip antai „Suokalbyje“, G.Milašiūtė teigė, kad tikrai ne: bus priimtas kiekvienas, ieškantis šaunios, neįpareigojančios vietos laisvalaikiui.

„Būsime absoliučiai laisva vieta, eksperimentuojanti su laisvės idėjomis – žmonės galės daryti ką panorės: šokti ant baro ar ant stalo, rasti meilę, kurti, rašyti, dirbti... Mes orientuojamės  į sąmoningą, išsilavinusį, šiuolaikišką žmogų“, – sakė G.Milašiūtė.

Gabija „Salioną“ atidarė kartu su trimis vaikinais, du iš jų – profesionalūs barmenai. „Mes iš tiesų jau kuris laikas čia gyvename kaip namuose, viską daromės patys, iki tokių dalykų kaip gėlių sodinimas ir kiemo plovimas. Mes iš tiesų norime sukurti savotiškus namus“, – tikino mergina.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rytis Žvagulis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rytis Žvagulis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius