Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bosai susilauks dviejų bendrų vaikų, o Deivio ir Renatos vestuvės bus Argentinoje

Tokias maloniai šokiruojančias prognozes išgirs garsiausios Lietuvos poros Naujųjų vakarą rodomoje specialioje LNK laidoje „Valanda su Rūta“.
Renata ir Deivis
Renata ir Deivis. / Tomo Vinicko nuotr.

„Pirmasis jūsų bendras kūdikis, gimsiantis birželio mėnesį, bus ne vienintelis. Vėliau jūs susilauksite dar vieno!“ – tikino studijoje viešinti būrėja. Išgirdusi tokius žodžius, Daina, atrodo, patyrė šoką, tuo tarpu meiliai šalia savęs besilaukiančią žmoną glaudžiantis Antanas prisimins, kaip sužinojo džiugiąją naujieną. Pasirodo tai, kad vėl taps tėvu, verslininkas išgirdo ne Lietuvoje, o viešnagės Argentinoje metu.

Tomo Vinicko nuotr./Antanas ir Daina Bosai
Antanas ir Daina Bosai

„Pamenu, gavau tokią džiaugsmo ir laimės dozę, kad sušokau lietuvių liaudies šokį „Bitute, pilkoji“, – juoksis Antanas.

Tuo tarpu kitai studijoje buvusiai, pastaruoju metu ne mažiau visuomenėje aptarinėjamai porai, dainininkui Deividui ir jo gyvenimo draugei Renatai čigonė išpranašavo vestuves.

„Jūs susituoksite po dvejų metų. Tada, kai Renata trenks kumščiu į stalą ir iškels tau ultimatumą, tu padarysi viską, kad tavo mylima moteris būtų laiminga“, – žodžiais matytas vizijas iliustravo būrėja.

Tuo tarpu Deivis pripažino, kad vestuvėms jau turi ir piršlį, ir liudininkus, tad jei keltų tuoktuvių puotą, beliktų apsispręsti dėl datos. Ir čia pat sulaukė dar kelių pasiūlymų vestuvėms: dirigentas Donatas Katkus pasisiūlė į piršlius, o verslininkas Antanas Bosas pakvietė vestuves švęsti Argentinoje. Tad po klausimų lavinos apie delsimą tuoktis Deivis šmaikščiai pažadėjo šįkart tikrai nueiti į „zaksą“.

Tačiau atvirom išpažintim studijos svečius priblokš ir kita Lietuvoje itin garsi, šiais metais kone didžiausiu tituluotu skandalą išgyvenusi pora Natalija ir Deivydas Zvonkai. Pora prisimins nemalonius išgyvenimus, kuomet Deivydas buvo apkaltintas išprievartavimu, tačiau tikins, kad šie išgyvenimai jų santuoką tik sustiprino.

„Nebuvo nė minties nepalaikyti Deivydo. Taip aš jam atsilyginau už kadaise padarytas skriaudas, kurias jis man atleido, ir viso sunkiojo laikotarpio metu kantriai buvo greta“, – paslaptingai užsimins Natalija. Po atviros išpažinties pora iš čigonų išgirs džiugių naujienų apie šeimos pagausėjimą, ir raginimų tuo pasirūpinti iki 2011-ųjų metų.

Anot astrologų, ateinantys 2010-ieji metai – baltojo, metalinio tigro metai, ir ne paslaptis, kad kitąmet tigras kaip niekada globos šeimas ir gimsiančius vaikus. Tad „Valanda su Rūta“ laidos kūrėjai į paskutiniąją, Naujųjų metų, naktį, 19.00 val. per LNK rodomą laidą pasikvies garsiausias Lietuvos poras, stilizuotame tabore, čigonų ir gyvos ugnies apsuptyje pasidalinsiančias asmeniškiausiais praeinančių metų išgyvenimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius