Brazilas milijonierius Ingą Budrienę pakvietė į Rio de Žaneiro karnavalą

Lietuvoje kelias savaites viešėjęs garsus Brazilijos advokatas, milijonierius Roberto de Siqueira Campos kaunietę verslininkę Ingą Budrienę, jos vyrą Darių ir dar keletą poros draugų pakvietė apsilankyti savo gimtinėje bei paplaukioti Pietų Amerikos pakrantėmis prabangia keturaukšte jachta.
Inga Budrienė ir Roberto de Siqueira Campos
Inga Budrienė ir Roberto de Siqueira Campos / Teodoro Biliūno/ Žmonės.lt nuotr.

Antrą kartą Lietuvoje viešintis brazilas buvo atvykęs į draugės lietuvės gimtadienį, kurį organizavo I.Budrienė. Su užsieniečiu susidraugavusi kaunietė surengė jam staigmeną – pasivažinėjimą Kauno Senamiestyje velobaru. Dviračiu ilgus atstumus įveikiantis R.Campos tvirtino, kad jam minti baro ant ratų pedalus nebuvo sunku. Brazilas Lietuvoje skraidė ir privačiu lėktuvu, aplankė ne vieną muziejų. 

Roberto de Siqueira Campos, savo šalyje valdantis advokatų kontorą, atstovaujančią stambioms pasaulio verslo korporacijoms, sakė, jog svečių iš Lietuvos itin lauktų tuomet, kai Brazilijoje siaučia garsusis Rio de Žaneiro karnavalas. 

„Viena yra jį pamatyti kaip turistui, visai kas kita – lydimam vietinio gyventojo“, – patikino R.Campos. Jis pažadėjo svečius įkurdinti nameliuose ant jūros kranto, paplukdyti jachta, kurioje dirba būrys aptarnaujančio personalo, į patalpas įeinančio tik kai sulaukia specialaus iškvietimo skambučio. 

„Kelionė mane tikrai vilioja. Šįmet visas išvykas jau esame suplanavę, bet kitąmet pamatyti karnavalą tikrai norėtume. Darius po pokalbio su Roberto internete net paieškojo bilietų į Rio“, – susidomėjusi kvietimu sakė I.Budrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius