Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Breiko šokėjas BBoy Lau Lietuvos garbę gins prestižiniame breiko čempionate

Daugybę pergalių Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse pelnęs breiko šokėjas BBoy Lau (Laurynas Žakevičius) šį savaitgalį pirmą kartą atstovaus Lietuvai prestižiniame tarptautiniame breiko čempionate „IBE“, kuris vyks Amsterdame.
Breiko šokėjas Bboy Lau (Laurynas Žakevičius)
Breiko šokėjas Bboy Lau (Laurynas Žakevičius) / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Breikas Amsterdamas

„Ibe“ – vienas didžiausių gatvės šokių čempionatų pasaulyje, kuris šiais metais švenčia dešimties metų jubiliejų. Jame bus daug įvairių renginių, susijusių su gatvės kultūra ir breiku, tačiau tikriausiai daugiausiai žiūrovų sulauks įvairios šokėjų kovos“, – prieš išvykdamas į čempionatą kalbėjo Bboy Lau.

Pats šokėjas ruošiasi susirungti trijose rungtyse: „Top rock“, „Footwork“ ir vienas prieš vieną.

„Mano pagrindinis siekis yra tobulėti. Reikia save stumti toliau, nes žinau, kad galiu. Lietuvoje paskutiniai čempionatai jau laimėti, tai reikia kažko daugiau, – aiškino Bboy Lau, du kartus laimėjęs ir trečiais metais teisėjavęs „Urban Dance“ čempionate Lietuvoje. – Labai noriu išbandyti save, nes kai žiūriu „Youtube“ filmukus, galvoju, kad galiu geriau. Jei neišsigąsiu, tai „pavarysiu“.

Laurynas šiais metais su šokėjų komanda „Left City 54“ taip pat švęs dešimtmetį, todėl siekia iš užsienio parsivežti naujos patirties.

„Nuo 2000 metų breikas pasikeitė – seniau jame svarbiausia būdavo sportinė pusė, kiek kas sugebės apsisukti ant rankos, galvos, alkūnės. Dabar gatvės šokiai tapo menu, atsirado daug stilių, kuriems labai svarbi muzika. Šokdami breiką, šokėjai dabar stengiasi atskleisti savo asmenybę“, – apie gatvės šokių tendencijų pasikeitimus pasakojo Laurynas.

Jau šį savaitgalį kartu su dalyviais iš įvairių pasaulio šalių lietuvis susirungs Amsterdame, kur bandys visus pavergti savo talentais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius