-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Brooke Shields pamiršo nuoskaudas ir sveikino Tomą Cruise'ą

Naujojo TV3 serialo „Lūpdažių džiunglės“ viena pagrindinių aktorių Brooke Shields gali daug kuo pasigirti – nuo jauniausios manekenės, papuošusios žymiojo „Cosmopolitan“ viršelį, Calvino Kleino įsimintino džinsų reklamos veido, jungtuvių su žymiuoju tenisininku Andre Agassi iki susitikinėjimų su Michaeliu Jacksonu ar Johnu Kennedy jaunesniuoju.
Brooke Shields
Brooke Shields / TV3 nuotr.

Tiesa, ji garsėja ne tik grožiu, bet ir gebėjimu atleisti, pamiršti nuoskaudas. Mat prieš keletą metų modelį ir aktorę Tomas Cruise'as viešai įskaudino sukritikuodamas ją patiriant pogimdyvinę depresiją, tačiau naujoji TV3 serialo „Lūpdažių džiunglės“ aktorė jam praeitą savaitę siuntė sveikinimo žodžius.

Kasmetiniuose „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose T.Cruise'as nominuotas už geriausią antraplanį vaidmenį neseniai Lietuvos kino teatruose rodytoje komedijoje „Griaustinis tropikuose“. B.Shields ne tik susitaikė su aktoriumi, pamiršo visas nuoskaudas, bet ir suskubo kartu pasidžiaugti aktoriaus įvertinimu, praneša TV3.

„Aš labai dėl jo džiaugiuosi. Manau, kad tai ironiška – už kiekvieną vaidmenį, kurį jis atlieka, yra nominuojamas. Jis atliko milžinišką darbą, todėl tikriausiai taip pat džiūgauja“, – sako „Lūpdažių džiunglių“ žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius