Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Budrė: pažadą įvykdžiau!

Naujienų portalui 15min.lt TV laidų kūrėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė atvirai papasakojo, kaip pavyko mesti rūkyti.
Renginyje apsilankė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė.
D.Tamošiūnaitė-Budrė džiaugiasi laimėjusi kovą be ginklų. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daivos vyras Dainis Budrys daugiau nei prieš pusmetį atsikratė šio žalingo įpročio, tuomet ir Daiva tarė: „Iki Naujųjų mesiu rūkyti.“ Prieš maždaug tris mėnesius šis D.Tamošiūnaitės-Budrės pažadas išlindo į viešumą, kai moteris mesti rūkyti pasižadėjo ir viename dienraštyje.

Paskutinė cigaretė – švenčiant Naujuosius

Naujienų portalas 15min.lt daugybę kartų bendravo su D.Tamošiūnaite-Budre ir iš pirmų lūpų girdėjo, kaip garsenybei sekasi grumtis su yda. Sunkioje kovoje buvo bandymų, laimėjimų ir pralaimėjimų, tačiau Daiva jau beveik mėnesį džiaugiasi priklausomybę įveikusi be jokių specialių priemonių.

Paskutines cigaretes surūkiau paskutiniosiomis 2008-ųjų minutėmis. Rūkiau žiūrėdama į fejerverkus, – atviravo Daiva.„Paskutines cigaretes surūkiau paskutiniosiomis 2008-ųjų minutėmis. Rūkiau žiūrėdama į fejerverkus“, – 15min.lt kalbėjo Daiva.

Moteris pasakojo, esą vienintelis dalykas, kurio jai trūksta atsisakius rūkymo – šiltas rūkalių bendravimas ir atviri pokalbiai rūkomajame. „Daugiau tikrai nieko nepasiilgau. Cigarečių man visai netrūksta“, – apie gyvenimą be dūmo pasakojo garsenybė.

Stipriau jaučia kvapus

D.Tamošiūnaitė-Budrė tikino, kad metusi rūkyti po kelių dienų visus kvapus pradėjo jausti kur kas stipriau. „Pirmosiomis nerūkymo dienomis, kai lauke dar spaudė šaltukas, jausdavau ką tik lauke parūkiusius žmones. Kai pati rūkiau, visiškai nejaučiau. Lauke rūkiusio žmogaus kvapas, kai prie tavęs prieina, nėra pats maloniausias“, – juokėsi D.Tamošiūnaitė-Budrė.

Naujienų portalui 15min.lt moteris pasakojo, kad atsikratyti cigarečių nebuvo sunku, mat pusę metų jai buvo kalama į galvą: „Iki Naujųjų pasižadėjai mesti, tai kaip bus?“ „Žinojau, kad po Naujųjų neberūkysiu, tad tiesiog ir nerūkau. Iš tiesų nevartojau jokių vaistų ar pakaitalų, neprireikė jokių pagalbinių priemonių ar valios pastangų“, – džiaugėsi Daiva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius