-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Būrys garsenybių svėrė savo riebaliukus publikos akivaizdoje

Trečiadienio rytą būrelis pramogų pasaulio atstovų pakvietė sveikuolius į salotų barą „Mano guru“ pasimėgauti gurmaniškais pusryčiais bei ekologiškais kokteiliais. Renginyje buvo pristatyta ką tik į lietuvių kalbą išversta Timothy Ferrisso knyga „4 valandos kūnui“.
Gabrielė Martirosionaitė ir Valerijus Gigevičius
Valerijus Gigevičius ir Gabrielė Martirosianaitė / Luko Balandžio nuotr.

Pristatymo vedėju tapo Juozas Liesis, jis kalbino svečius apie jų pastangas gyventi sveikai. „Šioje knygoje yra parašyta, kaip didinti ištvermę ir... gerinti seksą!“ – džiūgavo susirinkusieji.

Magas Mantas Wizardas, modelis Gabrielė Martirosianaitė, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas ir grupės „Pikaso“ vyrukai turėjo galimybę pasisverti bei pasverti savo riebaliukus ar raumenis. Kulinarui Ruslanui Bolgovui specialistė patarė numesti kelis kilogramus nuo pilvo. „Pikaso“ nariui Tomui Eigertui buvo pasiūlyta priaugti šiek tiek riebalų, nes vaikinas esą turi per daug raumenų.

Netrukus į salę buvo atnešta daugybė ledukų. R.Bolgovas ryžosi įkišti basas kojas į stingdantį ledą ir jame išbuvo daugiau nei dvi minutes. Modelis G.Martirosianaitė tikino, jog svertis prieš gausią auditoriją tikrai neis. „Aš puikiausiai žinau savo svorį, todėl nesisveriu ir džiaugiuosi, jog man nebūtina sportuoti ar laikytis dietų, kad išlaikyčiau savo figūrą“, – Žmonės.lt tikino manekenė.

Renginį užbaigė garsenybių pažadai. Jie prisiekė, jog po Naujųjų metų tikrai imsis gyventi sveikiau. „O aš domėsiuosi, kaip pagerinti seksą“, – šmaikštavo V.Gigevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius