-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvę studentai Monika ir Donatas susituokė universitete – ten, kur susipažino per šokėjų atranką

Penktadienio popietę Lietuvos edukologijos universiteto aktų salėje vyko neeilinis renginys. Čia amžiną meilę vienas kitam prisiekė Monikos Lupeikaitės (27) ir Donato Kalvaičio (23) pora. Moteris po vestuvių pasirinko vyro pavardę ir tapo Monika Kalvaitiene.
Monika Lupeikaitė ir Donatas Kalvaitis
Monika Lupeikaitė ir Donatas Kalvaitis / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 Šeima Santuoka

Pirmą kartą vienas kitą pora pamatė LEU (Lietuvos edukologijos universiteto – red. past.) dainių ir šokio ansamblio „Šviesa“ šokėjų atrankoje. Monika jau buvo šio ansamblio narė, kuri atėjo pasižiūrėti naujokų atrankos. Donatas toje atrankoje dalyvavo. „Po atrankos, repeticijų metu buvęs grupės vadovas V.Paukštė sustatė mus šokti poroje. Nuo to karto daugiausiai kartu ir šokome. Galime sakyti, kad prisišokome (juokėsi). Tikriausiai, vadovas kažką nujautė“, – portalui Žmonės.lt savo pažinties istoriją pasakojo pora.

D.Kalvaitis LEU studijavo šokio pedagogiką, o Monika – istorijos pedagogiką. Šiuo metu abu dirba švietimo srityje. Anot M.Lupeikaitės, universiteto aktų salė jiems abiems yra labai miela ir šventiška.

Ten buvo praleista daug įvairiausių akimirkų: varginančių repeticijų, vyko didelį koncertai. „Kai užlipi ant šios scenos, nori ar nenori, bet viduje pasidaro labai gera. Net grindys atrodo tokios savos“, – kalbėjo moteris.

Donatas pasakojo, kad vestuvių ceremonijai buvo du pasirinkimo variantai: LEU aktų salė arba Kalnų parko estrada. „Abi vietos yra mielos ir kelia daug prisiminimų, nes Kalnų parke šokome smagiose Dainų ir „Gaudeamus“ šventėse.  Lietuviški orai dažnai nelepina ir yra nenuspėjami, todėl nusprendėme pasirinkti LEU aktų salę“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Kalvaitis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Vaikinas pasakojo, kad LEU administracija į prašymą leisti tuoktis jų aktų salėje reagavo smagiai: iš pradžių nustebo, o vėliau be problemų sutiko ir palaikė.

Po tuoktuvių ceremonijos šventė persikėlė į jaukią sodybą užmiestyje. Šventėje dalyvaus artimiausi žmonės ir būrys draugų: būti pabroliais ir pamergėmis pakviesta net 13 porų. „Šokame abu jau seniai, tačiau šiuo metu dėl užimtumo, darbų – kiek mažiau, tačiau vestuvėse ir vėl pašoksime poroje“, – sakė jaunavedžiai.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius