Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs grupės „Pikaso“ narys Deividas Bastys tapo tėčiu

Šią savaitę iš grupės „Pikaso“ nusprendęs pasitraukti Deividas Bastys ir jo mylimoji Agnė Domarkaitė susilaukė vaikelio. Šeštadienio rytą, apie 6:30 val., moteris pagimdė berniuką. Pora atžalą pavadino Armandu.
Deividas Bastys
Deividas Bastys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ankstų rytą Agnė pagimdė berniuką. Pavadinome jį Armandu. Mažylis svėrė  3,750 kilogramo. Esame be galo laimingi“, – Žmonės.lt džiugiomis naujienomis pasidalijo naujai iškeptas tėvelis. Su Agne jiedu kartu yra jau penktus metus.

„Nesu didelis lakstytojas po klubus, bet dabar bus dar viena priežastis, dėl ko norėsis grįžti namo. Nesu piemuo, vasarą baigiau verslo ir procesų valdymo studijas, man – dvidešimt šešeri ir jau norisi šiokios tokios kontrolės. Jau dabar įsivaizduoju, kaip po koncertų skubėsiu namo, gulėsiu su leliuku ant pilvo, supsiu jį. Matau netgi, kokios bus vaiko akys – mėlynos, mėlynos...“, – apie tapimą tėveliu yra pasakojęs atlikėjas.

Vaiko gimimas nėra vieninteliai pokyčiai Deivido gyvenime. Šios savaitės pradžioje atlikėjas pranešė, kad palieka grupę „Pikaso“. „Grupę palieku dėl dviejų priežasčių. Pirma, noriu toliau tęsti solinę karjerą, įrašyti antrąjį albumą. Antra, daugiau dėmesiu noriu skirti savo šeimai“, – Žmonės.lt priežastis, dėl kurių paliko grupę, įvardijo Deividas.

Trejus metus grupėje „Pikaso“ dainavęs D.Bastys apie šį savo sprendimą jau informavo prodiuserius Bendžius, tačiau patikino, kad išsiskyrė draugiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius