Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionais tapę „Žalgirio“ krepšininkai savo pergalę šventė iki paryčių

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, iškovoję Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų taurę, po varžybų laikinojoje sostinėje linksminosi net keliose vietose – laisvalaikio namuose „Nautilus“ ir pramogų klubuose.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius švenčia / „Nautilus“ nuotr.

Pasipuošę ir pasiruošę švęsti sportininkai kartu su savo antrosiomis pusėmis įsitaisė visuose trijuose „Nautilus“ aukštuose. Pirmiausia jie buvo pakviesti į antrąjį, kur laukė virtuvės meistrų paruošta vakarienė.

„Kadangi krepšninkai jokių pageidavimų neturėjo, stengtasi jiems paruošti įprastus, skanius ir sočius patiekalus“, – tvirtino renginių organizatorius Paulius Šiupienius. Anot jo, atskiras vaisių ir uogų stalas buvo paruoštas krepšininkų žmonoms.

Po vakarienės krepšininkai bendravo su sirgaliais, dalino autografus ir pasakojo įspūdžius. Desertų stalas „įsikūrė“ tame pačiame pastate esančiame naktinių pramogų klube „Indigo“. Čia nugalėtoojai pagerbti ir jiems skirta šou programa.

Asmeninio albumo nuotr./Šarūnas Jasikevičius su žmona
Asmeninio albumo nuotr./Šarūnas Jasikevičius su žmona

Užtrukę keletą valandų, pasikalbėję ir pasilepinę renginiais žalgiriečiai tęsti pergalės linksmybių išvyko į naktinius klubus.

Žmonės.lt primena, kad penktadienio vakarą Žalgiris“ laimėjo šeštąsias LKL didžiojo finalo serijos rungtynes prieš Klaipėdos „Neptūną“ ir 16-ą kartą tapo LKL čempionu.

Pergalę krepšininkai švęsti pradėjo dar rūbinėje iškart po rungtynių: ne tik laistė šampaną, bet ir tradiciškai užsirūkė cigarus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius