Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charizmatiškoji „X Faktoriaus“ dalyvė Anžela Adamovič jaučia aistrą motociklams

Nuostabiu balsu ir seksualiu įvaizdžiu užbūrusi muzikinio projekto „X Faktorius“ žiūrovus finalistė Anžela Adamovič sužavėjo ir TV3, ir šokių muziką grojančios radijo stoties „Power Hit Radio“ klausytojus. Žavi, kūrybinga, žodžio kišenėje neieškanti ir nuoširdi – tokia Anžela atsiskleidė atlikdama rytinės laidos „9:11“ vedėjos Ramintos Vyšniauskaitės užduotis ir atlaikydama linksmas provokacijas.
Anžela Adamovič
Anžela Adamovič / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Sudainuoti bene populiariausią savo mentoriaus Marijaus Mikutavičiaus hitą „Trys milijonai“ trimis skirtingais stiliais ir net užtraukti operą ekspromtu gali tik milžinišku kūrybiškumu ir improvizacijos laisve pasižymintys žmonės. Ir tai puikiai pavyko Anželai, nors už šias šelmiškas interpretacijas ji atsiprašė M.Miktavičiaus ir pridūrė, jog šiam teisėjui labai simpatizuoja.

Vilnietė Anžela Klaipėdoje baigusi klasikinį dainavimą pripažįsta, jog šalia muzikos ne ką mažesnę aistrą ji jaučia motociklams. „Tai mano didžiulė aistra. Jau turiu teises ir motociklą, liko nedaug iki kelionių starto“,  – juokiasi įvairiapusiškumu stebinanti Anžela.

Labiausiai „X Faktoriaus“ žiūrovus dominęs klausimas, ar Anžela turi vaikiną ir ar jos krūtinė natūrali, – taip ir liko pakibęs ore. Į šiuos du klausimus ji „Power Hit Radio“ laidos „9:11“ klausytojams atsakė „taip ir ne“. Kuris atsakymas kuriam klausimui priklauso, lieka paslaptyje.

TV3 nuotr./Anžela Adamovič ir Raminta Vyšniauskaitė
TV3 nuotr./Anžela Adamovič ir Raminta Vyšniauskaitė

Paslaptinga ir neabejotinai moterišku grožiu apdovanota A Adamovič yra viena iš trijų kol kas sėkmingiausiai išsaugotų M.Mikutavičiaus mokinių. Šis teisėjas liko vienintelis, savo rankovėje išsaugojęs visas turimas tris kortas.

„Kiekvienas teisėjas turėjo progą pasirinkti sau tokią komandą, su kuria galėtų jaustis užtikrintai. Kiekvienas teisėjas į savo komandą investuoja tiek laiko ir kūrybinių idėjų, kiek, jo manymu, reikia pergalei pasiekti. Iškritę dalyviai yra teisėjo sprendimų ir teisėjo darbo išdava. Taigi drąsiai galima sakyti, kad kol kas kovą tarp teisėjų vienareikšmiškai laimi Marijus. Ir jam tai yra pirmi metai teisėjo kėdėje!“ – sako „X Faktoriui“ diriguojantis režisierius ir prodiuseris Mindaugas Meškauskas.

Ketvirtoji „X Faktoriaus“ tiesioginė transliacija –  sekmadienį 19.30 val. per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius