Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cheminį sušukavimą išbandęs Robertas Kalinkinas: „Susimąstykite, kai sako, jog įdomiai atrodote“

Šeštadienį viename iš Vilniaus prekybos centrų vyko grožio, mados ir stiliaus diena, kurioje visi norintys galėjo išbandyti grožio procedūras ir susipažinti su lietuviškos mados kūrėjais.
Robertas Kalinkinas
Valerija Stonytė / Valerijos Stonytės nuotr.

Robertas Kalinkinas 2,5 metų augino plaukus, netgi pasidarė cheminį sušukavimą, po kurio nusprendė plaukus nusikirpti. Dabar jis visiems pataria atkreipti dėmesį, jei kiti kalbėdami apie jūsų išvaizdą sako, kad atrodote įdomiai.

Valerijos Stonytės nuotr./Renginio akimirka
Valerijos Stonytės nuotr./Renginio akimirka

„Per 5 minutes su barzdaskute nusiskutau galvą. Kodėl? Vieną dieną tiesiog stebėjau save ir supratau, kad man ilgi plaukai nebegražu. Investavau, tikėjau tuo įvaizdžiu, bet supratau, kad jis – ne man.

Žmonės taip ir verslus uždaro per vieną dieną. Mano atveju, tai buvo tik plaukai, o jie atauga“, – juokėsi žinomas dizaineris, kuris grožio ir stiliaus klausimais renginio metu diskutavo su plaukų stilistu Valerijumi Gigevičiumi ir „Vilnius Fashion Hub“ atstove Laura Vagone.

Valerijos Stonytės nuotr./Laura Vagonė
Valerijos Stonytės nuotr./Laura Vagonė
Valerijos Stonytės nuotr./Valerijus Gigevičius
Valerijos Stonytės nuotr./Valerijus Gigevičius

Pasak R.Kalinkino, cheminis sušukavimas taip pat buvo spontaniška mintis, nors jo draugas V.Gigevičius ir tikino, kad realybėje šukuosena neatrodys taip, kaip jis tikisi. Galiausiai dizaineris įsitikino, kad garsusis plaukų stilistas buvo teisus.

„Tikėjausi, kad visą laiką bus „sexy mess on the head“, bet paaiškėjo, kad plaukai gražiai atrodo tik tada, kai juos sutvarko kirpėjas. Juokingiausia, kad pats pykau ant savęs matydamas veidrodyje tuos garbanotus plaukus. Na, bet gal kažkam žiūrint į mane tapdavo linksmiau gyventi. Beje, nukirptas plaukų sruogas pasilikau. Nusprendžiau, kad noriu pasidaryti vadinamąją „man bun“ – surišti plaukus viršugalvyje. Tad, kad būtų daugiau apimties, panaudosiu nukirptus plaukus kaip šinjoną“, – kvatojo R.Kalinkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius