-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chorų karai“: Stano raginimai balsuoti – net viešajame transporte

Praėjusią savaitę viešuoju transportu besinaudojantys Vilniaus gyventojai buvo nustebinti – vietoje įprastų pranešimų apie tolimesnį maršrutą nuo šiol jie girdės ir paties Stano kreipimąsi į miestiečius raginant juos savo balsais palaikyti TV3 projekte „Chorų karai“ dalyvaujantį Tarptautinį Vilniaus chorą.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Priešingai nei kitų miestų gyventojams, vilniečiams stinga identiteto, vienybės, todėl nuo praėjusios savaitės pradėjome skatinti Vilniaus gyventojus balsuoti už savo chorą“, – teigė Stano. Pasak jo, visa ši reklama vykdoma nemokamai ir remiasi vien gerais norais.

Reklamuotis stengiasi ne tik Tarptautinis Vilniaus choras – analogiškus skatinimus prieš projekto pradžią viešajame transporte transliavo ir Burgundiškasis Kauno choras. Projekto metu choras apsiribojo plakatais ir atvirukais.

Justino Lapatinsko vadovaujamas Oranžinis Alytaus choras taip pat rūpinasi savo rezultatais – prieš prasidedant projektui choristai važinėdavo po mokyklas ir kitas viešasias įstaigas, kur atlikdavo savo programą mėgindami pelnyti alytiškių palankumą. „Besitęsiant projektui reklamuotis paprasčiausiai nebėra laiko – mieliau jį leidžiame repeticijų salėje, kad pasirodymas būtų puikus ir mėginame balsus pelnyti taip“, – sakė J.Lapatinskas.

Kiek mažiau dėmėsio reklamai skiria Ugninis Tauragės choras. „Tauragės centre kabo du dideli plakatai, skatinantys žiūrovus palaikyti miesto chorą. Tie, kurie važioudami į darbą nuolat pamato tas reklamas, matyt, ir prabalsuoja už mus“,– pasakojo choro generolas Liudas Mikalauskas.

Deivydas Zvonkus ir Smaragdinis Telšių choras tikino išvis nesireklamuojantys. Pasak choro generolo, geros prekės nereikia reklamuoti ir žiūrovų balsus choristai pelno savo pasirodymų kokybe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius