-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chuliganai ant Vitos Jakutienės automobilio užkeverzojo lytinį organą

Trečiadienio rytas grupės „Naujos pupytės“ narei Vitai Jakutienei prasidėjo ne itin maloniai – nuvaliusi nuo automobilio „Citroen“ sniegą ji išvydo ryškiai rožine spalva nupieštą vyrišką lytinį organą.
Vita Jakutienė be makiažo
Vita Jakutienė / Eivydo Timinsko nuotr.

„Vakar grįžom vėlai, o šįryt anksti kėlėmės, nes reikėjo vežti vaikus į darželį. Atėję prie automobilio pamatėme tokį negražų vaizdą. Nesuprantu, kas ir kodėl galėjo sugalvoti nupiešti tokią nesąmonę, bet pas mus yra įrengtos stebėjimo kameros, todėl bandysime pasižiūrėti, kas ir kaip čia vyko“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Vita. Nuo įrašo priklausys, ar moteris kreipsis į policiją.

Asmeninio albumo nuotr./Išterliotas Vitos Jakutienės automobilis
Asmeninio albumo nuotr./Išterliotas Vitos Jakutienės automobilis

Moteris prisipažino, kad šįryt kaip tik skubėjo, nes turėjo planų, o šis incidentas viską pavėlino: „Nuotaiką sugadino tik dėl to, kad ryte labai skubėjau, turiu filmavimą ir dar vaikus reikėjo nuvežti į darželį, tai tik dėl to ir susinervinau. Gal čia toks kažkieno kerštas? Belieka turbūt tik pasijuokti, nes taip elgiasi silpni žmonės, užuojauta jiems.“

V.Jakutienė teigė, kad tokie siurprizai – ne pasaulio pabaiga, tačiau faktas, kad reikės perdažyti automobilį ir be reikalo gaišti savo laiką – nemalonus.

„Reikės perdažyti automobilį, nes tokie dažai paprastai nenusivalo. Mes ir taip veiklūs žmonės, tai tokios nesąmonės, dėl kurių reikės sugaišti laiko ir finansų – maloniai tikrai nenuteikia. Automobilis nebuvo draustas nuo tokių nesąmonių“, – kalbėjo atlikėja, bandydama neprarasti geros nuotaikos.

Anot jos, laimei, kad šeima turi du automobilius ir jos planų nemalonus incidentas kardinaliai nesujauks: „Tikrai neleisiu man gadinti dienos, reikia judėti pirmyn ir negaišti laiko dėl tokių dalykų.“

Luko Balandžio nuotr./Vita Jakutienė
Luko Balandžio nuotr./Vita Jakutienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius