Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Čia ir dabar“ laidoje – Povilaičio, Donskovo ir Čepo meilės nuotykių išpažintys

Ketvirtadieniį, sausio 29 dieną, 19.15 val. TV3 publicistikos laidoje „Čia ir dabar“ – estrados vilkų klystkeliai ir meilės nuotykiai. Simonas Donskovas, Stasys Povilaitis ir Antanas Čepas bus atviri kaip niekad iki šiol – vis dar virpinantys moterų širdis juokauja, jog savo nuodėmių jie neturi nuo ko slėpti.
Stasys Povilaitis
Stasys Povilaitis / TV3 nuotr.

Maestro Stasys Povilaitis, į koncertus dažniausiai važiuodavęs su žmona, kartą jai patarė – akys mato, bet burna tyli, kitaip kolektyve būsi nereikalinga. Ponia Birutė iki šiol visas paslaptis laiko užrakinusi neprieinamoje skrynioje ir raktą jau seniai išmetė pavėjui. Gal todėl TV3 laidos „Čia ir dabar“ kūrybinei grupei apsilankius pas žymųjį Lietuvos estrados atstovą ir pasiteiravus, kur jo žmona Birutė, pasigirsta skambus juokas. Moteris žurnalistų vengia kaip velnias kryžiaus.

„Užtenka ir vieno kalbėtojo šiuose namuose“, – kvatoja Stasys Povilaitis.

Visą tiesą apie šlovės dienų užkulisius, pramogas, merginas, nuotykius ir žmonas, namie laukiančias su keptuvėmis rankose, trys muzikos grandai papasakos jau šį ketvirtadienį.

Kita vakaro tema – ugnyje įkalintų mergaičių kova už gyvybę. Natalijos šeimos kova su ilgapirščiais – langus saugančios metalinės grotos, gaisro metu tapo pačių priešu. Dvi mergaitės niekaip negalėjo išsilaisvinti iš ugnies gniaužtų. Vienos išgelbėti nepavyko, o dėl kitos gyvybės kovoja Vilniaus universitetinės vaikų ligoninės medikai. Ketvirtadienio „Čia ir dabar“ laidoje – siaubą išgyvenusios šeimos prisiminimai ir patarimai kaip išvengti tokios tragedijos.

Aktualioji „Čia ir dabar“ publicistika – ketvirtadienį, sausio 29 dieną, 19.15 val. tik per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius