Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cicinas taps tėvu (papildyta 15.44 val.)

Estrados princas Rytis Cicinas jau greitai taps tėvu.
Rytis Cicinas su Neringa Kavaliauskaite
R.Cicinas su drauge / Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Rytis Cicinas

Dainininko širdies draugė Neringa Kavaliauskaitė jau trečią mėnesį po širdimi nešioja gyvybę.

Kalbama, kad R.Cicinas džiaugiasi ir labai laukia pirmagimio.

Kokia bus vaikelio lytis – atlikėjui nelabai svarbu.

15min.lt susisiekus su dainininku jis buvo nekalbus. „Turiu laiko, bet interviu neduosiu ir neatsakinėsiu į jokius klausimus“, – sakė R.Cicinas.

Patarimai būsimiems tėveliams

Naujienų portalas 15min.lt paprašė keleto jaunų ir garsių tėvelių pasidalinti patirtimi, kas svarbiausia ir ko reiktų saugotis laukiant šeimos pagausėjimo. Juk įdomu, kokios permainos ir kasdienybė laukia Ryčio ir Neringos, tiesa?

Paklausėme dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės, besidžiaugiančios nė metų neturinčiu sūneliu Matu, patarimų, tačiau moteris jų portalui15min.lt pašykštėjo.

„Jeigu patarimų reikia Ryčiui, kodėl jis pats man nepaskambina ir jų nepaklausia? Šiuo metu į galvą neateina jokia mintis, ko galėtu prireikti būsimiems tėvams, todėl patarimų neduosiu. Galiu tik nuoširdžiai pasveikinti Rytį, kad pagaliau taps tėvu, tik tiek“, – tepasakė atlikėja.

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė, auginanti beveik dvejų metų dukrelę Mariją, priešingai nei R.Ščiogolevaitė, buvo kalbesnė ir patarimų būsimiems tėvams negailėjo.

„Pirmiausiai Rytis turėtų nepamiršti, kad dėmesio reikia ne tik vaikeliui, bet ir jį pagimdžiusiai moteriai. Jaunai mamai svarbu žinoti, kad vyras ją palaiko ir reikalui esant bet kuriuo metu pagelbės. Jei vaikelis gims kai orai dar nebus atšilę, reiktų jį pasaugoti nuo peršalimų, grūdinti. Be to, labai svarbu leisti vaikeliui mėgautis vandeniu. Galima prileisti vonią ir suteikti galimybę vaikeliui pasipliuškenti. Paguldykite kūdikėlį ant pilvo, ranka prilaikykite smakrą ir leiskite jam plaukti. Nuo pirmųjų mėnesių pratinant vaiką prie vandens, jis jo nebijos ateityje. Labai svarbu yra nesibaiminti permainų šeimoje, bet svarbiausia, kad visi buities rūpesčiai neužgožtų džiaugsmo ir geros nuotaikos. Nuoširdžiai sveikinu būsimus tėvelius“, – linksmai kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius