-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Cololo „Žvaigždžių duetuose“ dainuos su Zvonke

„Pora kaip tvora, ir nieko čia nepridursi, – kvatojasi būsimoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė , grupės „YVA“ lyderė Natalija Zvonkė. - Vien tik todėl, kad trys Zvonkės telpa į vieną Cololo. Tikiuosi, kad mūsų dueto pasirodymai daugeliui kels šypseną. Nuoširdžią.“
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„O aš jaučiu, kad dueto čia nebus ir man teks dainuoti ne tik su Zvonke, bet ir su Zvonkum. Jis kaip koks mūsų šešėlis kvėpuoja į nugarą. Kai tik Natalijai pasiūlau romantiškesnę dainą, tuoj jaučiu besiartinančią plaukuotą Zvonkaus ranką ir spaudžiančius pirštus ant savo gerklės“, – skundžiasi Vitalijus Cololo, „Žvaigždžių duetuose“ dainuosiantis su Natalija.

Zvonkė sako, kad neįsivaizduoja geresnio partnerio „Žvaigždžių duetuose“ nei Cololo. „Kas galėtų būti linksmesnių plaučių negu Vitalijus? Jis gi – be tabu, labai linksmas ir draugiškas“, – tikino moteris.

„Natalija tokia artistiška, charizmatiška... Žiūrovai pamatys, ko nematę. Bus geresnis duetas nei Monserat Kabaljė ir Fredžio Merkurio“ , – žada Cololo.

„Planuojam dainuoti Ūdrio ariją iš operos „Pilėnai“. Aš Cololo pasižadėjau būti žirgo galva, kurią jis puoš pinavijom“, – juokiasi Zvonkė.

„Žodžiu, pasijuoksim iš savęs ir iš kitų. Pažadam, kad bus linksma. Gal ne iš pirmo karto, bet iš antro – tai tikrai“, – į „Žvaigždžių duetus“ kviečia Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo.

LNK muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ startuos iš karto po Naujųjų, sausio 9-ąją, šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius