Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Butkutė atskleis, koks vyras jai pats gražiausias

„Lietuvos ryto” TV eteryje prasideda dar aistringesnės šeimų dvikovos. Kas, anot Livetos ir Petro Kazlauskų, kaltas dėl krizės? Ką veikiančius kaimynus Vytautas Juozapaitis girdi už sienos? Ką, anot Cololo, veikia vienuolės? Koks vyras Džordanai Butkutei pats gražiausias?
Laidos „Šeimų dvikova – „Akropolio” turnyras“ akimirka
Laidos „Šeimų dvikova – „Akropolio” turnyras“ akimirka. / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.

Naujose žaidimo „Šeimų dvikova – „Akropolio” turnyras” laidose žiūrovai išgirs dar daugiau intriguojančių atsakymų iš įžymybių lūpų ir pamatys dar aistringesnes dvikovas. Štai vienos šeimos atstovė prieš dvikovą su priešininkais žiūrovus bandys pakerėti deklamuodama eilėraštį, o krepšinį mylinčios šeimos prie krepšinio lentos susirungs, kas pirmi pradės žaidimą.

„Naujose laidose stengiausi dar labiau atskleisti kiekvieną šeimą, išsiklausinėti apie jų pasiekimus, pomėgius, ir likau gerokai nustebęs. Į žaidimą atėjo ir „Lada” automobilius restauruojantis vaikinas, ir Lietuvos plaukimo, šokių čempionai, akordeonu grojanti tarptautinių konkursų laureatė”, po filmavimų įspūdžiais dalijosi žiūrovų pamėgtos laidos vedėjas. Vytenis taip pat džiaugėsi iš žaidimo dalyvių gavęs neįprastų dovanų, pavyzdžiui, vienos šeimos atstovas nuo nuotraukos perpiešė Vytenio portretą.

Šmaikštusis laidos vedėjas žada dar įdomesnių pažinčių su žymių žmonių artimaisiais. Dvikovų stebėtojai pamatys ir Džordanos Butkutės, ir Cololo brolius, „Rondo” sielos Aleksandro šeimą, išvys Vilniaus „Žalgirio” futbolininkų ir sporto žurnalistų dvikovą.

Laidos rengėjai užsiminė, kad nuo šiol bus atiduota duoklė ir apklausų dalyviams, mat juokingiausi apklaustųjų atsakymai pasirodys žurnale „TV antena”. 

Naujos „Šeimų dvikovos – „Akropolio” turnyro” laidos prasideda jau šiandien, ir bus rodomos pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais, iškart po 20 val. žinių.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius