Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainą Bilevičiūtę ištiko šokas, kai ji išvydo savo svajonių sodybos griuvėsius

Nors Daina Bilevičiūtė girdėjo, kas vyksta jos namuose, išniekintos svajonės pamatyti savo akimis nedrįso. Bijojo, kad neatlaikys. Taigi, sykį apžiūrėti draskomo namo buvo pasiuntusi dukrą.
Dainos Bilevičiūtės sodybos griuvėsiai
Dainos Bilevičiūtės sodybos griuvėsiai / LNK nuotr.

Tačiau jau šį vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ Daina išvys sodybos likučius. Moteris bus šokiruota. Ji netikėjo, kad viskas taip blogai... Daina atskleis ir dar daugiau detalių: benamių relaksacijos rojumi tapusia sodyba domisi italai. Tačiau gali būti, kad jų kėslai – nedori.

Išplėšti stoglangiai, durys, išluptas baseinas... Pavogti vandens šildytuvai, indai,  rozetės ir brangūs antikvariniai baldai.  Būtent taip dabar  atrodo garsioji  Dainos Bilevičiūtės kaimo turizmo sodyba Varėnos rajone, į kurią sukišta daugiau nei milijonas litų! Vagys dainininkės sodyboje siautėja be jokių trikdžių... Sodyboje, kuri turėjo virsti tikru Varėnos pasididžiavimu ir mažąja Lietuvos Venecija, daiktų kasdien lieka vis mažiau ir mažiau... 

Pastaruoju metu Bilevičiūtės sodybą pamėgo ir namų neturintys gyventojai. Pastatuose mėtosi tušti alkoholinių gėrimų buteliai, krūvos skarmalų ir maisto liekanos! Benamiai čia tempia viską, kas papuola po ranka. Kad būtų šilčiau, patalpų viduje  kartais susikuria net lauželį! Juk ankstyvo pavasario naktimis vis dar šalta! O vietos gyventojai byloja, kad iš sodybos kartais sklinda dainos, riksmai ir girtų piliečių blevyzgos.

„KK2 penktadienis“ jau šį vakarą 19.30 tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius