-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Daina Bilevičiūtė kuria verslą stoties rajone

Skolose paskendusi dainininkė, ūkininkė ir verslininkė Daina Bilevičiūtė visus pribloškė nauja iniciatyva. Sostinės stoties rajone, Sodų gatvėje, kuri nuo seno garsėja kaip prostitučių rajonas, moteris kuria naują verslą! Tuo iš karto susidomėjo LNK laida „Kažkas atsitiko“.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daina sako, kad šalia ryškiaspalvių stoties plaštakių nelieka nepastebėta. Šalia jos taip pat gatvėje stoja automobiliai: „Privažiavo mašina su diplomatiniais numeriais. Taip ir sustojo. Suprantama, aš pasakysiu jums atvirai – šiek tiek pasimečiau, man buvo šiek tiek keista. Tikrai buvo labai nejauku ir dabar gailiuosi, kad nepaklausiau kiek“.

Nepaisydama plaštakių ir „seksšopo“ kaimynystės, Daina nutarė atidaryti dainavimo studiją, kurioje mokys vaikus dainuoti. Beje, teismų maratonas dėl sodybos, esančios Varėnos rajone, dar nesibaigė. Jei verslininkei nepavyks įrodyti, kad kaltinimai pasisavinus beveik du milijonus litų sodybos įrengimui yra neteisingi, jai gresia įkalinimas iki aštuonerių metų! Bet Daina kalėjimo vienutės nebijo.

Pasveikinti Dainos Bilevičiūtės su naujojo verslo pradžia susirinko visas būrys garsenybių. Kauno miesto vicemeras Stanislovas Buškevičius, televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, burleskos šokėja Eglija Ferdžė ir net pats Radžis.

Apie naują Dainos Bilevičiūtės iššūkį stoties rajone – pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko“ su Irūna Puzaraite ir Kariliu Sakalausku per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius