Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė tapo tarptautinės kompanijos talentų medžiotoja

Vokalo pedagogė Daina Bilevičiūtė ėmėsi naujų pareigų: tapo tarptautinės bendrovės „FHS Solutions Group“ talentų vadybininke.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Vaivos Gervės nuotr.

Kaip Žmonės.lt pasakojo pati D.Bilevičiūtė, bendrovė „FHS Solutions Group“ užsiima ypač plačia veikla: buria kino, mados, šokio, muzikos pasaulio atstovus.

Nuo 1997-ųjų dirbanti bendrovė net 55-iose pasaulio šalyse turi savo darbuotojus – vadybininkus, kurie ieško talentų ir sudaro sąlygas šiems skleistis tarptautinėje erdvėje: finansuoja jų darbus taip investuodami.

„Iš viso jie turi apie 1500 atlikėjų, kurie atstovauja skirtingoms sritims. Bendrovės akcininkai ir finansuotojai – labai žinomi žmonės. Aš atstovauju 20 šalių – Lietuvai, Latvijai, Estijai, Baltarusijai, Ukrainai, Moldovai, Rumunijai, Bulgarijai, Gruzijai, Serbijai, Slovėnijai ir kitoms“, – džiaugėsi D.Bilevičiūtė.

Žinoma moteris pasakoja, kad naujų pareigybių ėmėsi būdama Londone – ten bendrovė turi savo atstovybę. „Buvau pakviesta pokalbiui gegužę, kontraktą pasirašiau liepos 13-ąją. Mano pareigos – asmeninė talentų vadybininkė. Pateikiau jiems įdomius, originalius atlikėjus. Dabar nusiųsta medžiaga apie dvi atlikėjas – šiuo metu JAV esančią Gintarę Zenkevičiūtę, kuriai jau ruošiamas kontraktas, ir Aureliją Jančiuk, šiuo metu esančią Londone. Jos jau laukia pirminis pokalbis“, – pasakoja D.Bilevičiūtė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Daina Bilevičiūtė ežere fotografavosi visiškai nuoga

Savo darbą vokalo pedagogė apibūdina taip: „Ieškau talentų visose šalyse, skirtingų sričių. Paruošiu medžiagas apie juos. Ieškau 12-40 metų amžiaus talentų. Jei bendrovė jais susidomi, laukia pokalbis. Jo metu jie žiūri, kaip mąstai. O jei įvertina teigiamai, pasirašoma tarpinė sutartis dvylikai mėnesių. Jei ši pasiteisina, investuotojai sudaro sutartį 2-3 metams, į kurią įeina visi prodiuseriniai dalykai, atsiranda piniginiai santykiai.“

Pati D.Bilevičiūtė naujomis pareigomis, žinoma, labai patenkinta: „Manau, kad jauniems talentams tai – ideali galimybė, nes finansų reikia visur, o čia jiems teikiama pagalba. Investuotojai ir akcininkai yra pasaulinės žvaigždės. Reikia labai stengtis, kad atitiktum jų lūkesčius ir užliptum ant to antro laiptelio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius