Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina ir Antanas Bosai. Antanas kiekvieną rytą žmoną lepina kava į lovą

Poroje galima gyventi ne vienus metus ir jaustis, tarsi savo antrąją pusę pažinotum lyg nuluptą, tačiau televizijos žaidime „Ilgai ir laimingai“ kyla ir juoko priepuolių, ir pykčio bangų bandant išsiaiškinti, kas paskutinis iš sutuoktinių atnešė kavos į lovą.
Daina ir Antanas Bosai
Daina ir Antanas Bosai / V. Ovadnevo nuotr.

Vasarą žaidime „Ilgai ir laimingai“ išvysite dvi darnias ir jau spėjusias apsišlifuoti pramogų pasaulio poras – verslininkus Dainą (40) ir Antaną (55) Bosus bei politikus Ingą (44) ir Arūną (44) Valinskus. Laidos organizatoriai pirmiausia damų paklausė: „Jei tavo mylimasis nuspręstų pavežti pakeleivį, ką jis paimtų: (1) uniformuotą kareivį; (2) jauną studentę trumpu sijonėliu; (3) keliautoją su kuprine, didesne už jį patį?“

D.Bosas buvo įsitikinusi, kad vyras į automobilį priimtų keliautoją, tačiau Antanas net nemirktelėjęs pasirinko kareivį: „Juk jis gina šalį!“ O štai I.Valinskienė savo vyrą šiuo klausimu perprato puikiai – Arūnas, be jokių abejonių, pavežtų jauną studentę trumpu sijonėliu.

V. Ovadnevo nuotr./Inga ir Arūnas Valinskai
V. Ovadnevo nuotr./Inga ir Arūnas Valinskai

Gavusi užduotį pabaigti sakinį „Kad ir kaip stengčiausi, mylimojo niekaip negaliu įkalbėti...“, Inga išdavė paslaptį: Arūnas nemėgsta būti jos draugių rate. „Kartais savuose namuose jaučiuosi kaip svečias, ypač tomis dienomis, kai grįžęs randu pleškinančią kompaniją“, – prisipažįsta Arūnas, žmonos draugių kompanijoje neištveriantis daugiau kaip penkių minučių. O štai Antanas Bosas, pasirodo, labiausiai nemėgsta vaikščioti po drabužių parduotuves.

„Kokį komplimentą žmona iš jūsų lūpų girdėjo paskutinį kartą?“ – laidos vedėja Livija Gradauskienė pasiteiravo dalyvių.

Antanas Bosas: „Dainą kasdien giriu už jos nepriekaištingą išvaizdą, o rytais ją lepinu kava į lova.“
Arūnas Valinskas: „Paskutinį kartą gyriau dailų Ingos užpakaliuką.“

Puikiai sutuoktinę pažįstantis A.Bosas atspėjo, kad į negyvenamą salą, jei reikėtų pasirinkti tik vieną kosmetikos priemonę, ji vežtųsi kvepalus.
„Mano žmonos labai didelės gražios akys, todėl ji tikrai nepasirinktų blakstienų tušo. Manau, vežtųsi lūpdažį“, – prašovė A.Valinskas, mat Inga ilgai nesvarsčiusi atsakė, kad negalėtų išsiversti būtent be blakstienų tušo.

Kaip pasielgtų Antanas, išvydęs aplink jo žmoną sparną rėžiantį gerbėją? „Jis turi gerą humoro jausmą, todėl pasakytų taip, kaip jau yra vienam įkyriam gerbėjui pasakęs: „Aš gerai šaudau!“ – juokiasi Daina.

Kuri iš šių dviejų porų viena kitą pažįsta geriau? Neišduosime, kad jums būtų įdomiau žiūrėti laidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius