Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina ir Antanas Bosai dukrą krikštijo su popiežiaus palaiminimu

„Pasaulis netrukus išvys dar vieną krikščionę. Šioje mažoje mergaitėje apsigyvens Šventojo dvasia. Jos tėveliai ir krikšto tėvai įgis pareigą užauginti ir išauklėti ją krikščioniškoje dvasioje. Ar esate tam pasiruošę?“ – praeito penktadienio popietę kunigo klausimas nuskambėjo Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje, kur Daina (40) ir Antanas (56) Bosai buvo pasirengę krikštyti savo dukrelę Magdaleną Urtę.
Daina ir Antanas Bosai su dukra
Daina ir Antanas Bosai su dukra / Žurnalo "Žmonės" viršelis

Ta proga į jaukią neogotikinę Palangos bažnyčią susirinko giminės, artimieji ir geriausi poros draugai. Deja, smalsuoliai ir žiniasklaidos atstovai šįkart liko anapus šventoriaus vartų. Nušviesti šventę leista tik žurnalui „Žmonės“.

„Esame tikintys žmonės, todėl vaiko krikštas mums tikrai svarbi šventė. Daugelyje užsienio šalių ji švenčiama išskirtinai puošniai, tik Lietuvoje tos tradicijos dar nėra taip išpuoselėtos...“ Paklausti, kodėl dukros krikštui pasirinko birželio 10-ąją, abu nusijuokė: „Tikriausiai mūsų šeimai ta diena tampa didesne švente nei Naujieji metai ar Kalėdos. Tą dieną gimė Antanas, prieš metus – Magdutė. Ar dar reikia paaiškinimų?“

Didele ir netikėta staigmena ponams Bosams tapo popiežiaus Benedikto XVI atsiųstas palaiminamas jųdviejų Magdalenai. „Gegužės pradžioje lankėmės Romoje, kai vyko popiežiaus Jono Pauliaus II beatifikacija, susitikome su keletu dvasininkų iš Vatikano. Užsiminėme apie artėjantį dukrelės krikštą, ir štai kokią staigmeną jie mums padarė“, – džiaugėsi laimingi tėvai.

Išskirtinė šventės fotosesija – tik naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius