-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininką Airidą sumušė policininkai?

Šį penktadienį laida „Super L.T.“ narplioja konfliktą, per kurį dainininkas Airidas teigia buvęs sumuštas policijos pareigūnų. Skandalingo susirėmimo aplinkybes kartu su Violeta Repčenkaite atskleis neseniai plačiai sužibęs Andrius Butkus. Nepakeičiama Ingos Valinskienės simpatija pristatys ne tik skandalingiausias šou verslo naujienas, bet ir be išsisukinėjimų atsakys į visus Violetos paruoštus suktus klausimus.
„Žvaigždžių vartus“ laimėjo Airis.
„Žvaigždžių vartų“ laimėtojas Airidas / 15min.lt/Irmanto Gelūno nuotr.

„Mane sumušė ir nori susidoroti“, – laidos komandai susijaudinęs pranešė dainininkas Airidas.

Laimėjusiam vieną televizijos muzikinį projektą, Airidui „Super L.T.“ laidoje kartą jau teko viešai teisintis prieš „Olialia pupytės“ Marinos vyrą, jog nėra jos meilužis. Paaiškėjo, kad šį sykį dainininkas įsivėlė į konfliktą su pareigūnu, kuris jį anksčiau nubaudė už tamsintus automobilio langus. Vyrai apsistumdė, kai policininkas su šeima vaikščiojo Marijampolės gatvėmis.

Pasak Airido, keturi policijos ekipažai, atvykę malšinti konfliktą, jį žiauriai sumušė.

„Iš karto pasidariau medicininę apžiūrą ir turiu įrodymų, kad prieš mane smurtavo“, – tikina muzikinio projekto nugalėtojas. Kaip kilo konfliktas ir ar iš tikrųjų Airidas buvo sumuštas, paaiškės iš filmuotos medžiagos, kurią „Super L.T.“ pavyko gauti iš įvykio vietos.

Taip pat laidoje: „šimtąjį“ kartą lietuvaites parklupdęs Kirkorovas labiausiai pasigedo... Mariaus Gelažniko.

„Labai gaila, kad Marius išskridęs tvarkyti savo reikalų. Jis tikrai – unikalus žmogus. Toks furija, moka ir žino, kaip gyventi“, – apie geriausią draugą iš Lietuvos atviravo Filipas Kirkorovas. Nepaisant nepavykusio pasimatymo su vakarėlių liūtu, rusų estrados žvaigždė Vilniuje jautėsi lyg namie. Į interviu buvęs Pugačiovos vyras atvyko su nauju augintiniu, baltu pūkuotu šuneliu Gari.

„Kol kas jis moka tik siusioti ir kakoti, bet aš nepykstu“, – šypsojosi Filipas.

„Super L.T.“ laidai Kirkorovas atskleidė, kas iš tikrųjų jį taip dažnai traukia į Lietuvą bei pasakė keletą bene svarbiausių lietuviškų žodžių, kuriuos jį išmokė Marius Gelažnikas.

Kita ne mažiau intriguojanti tema: kaip šlagerių karalius Stasys Povilaitis gelbėjo savo santuoką?

Jau keturis dešimtmečius dainomis publiką džiuginantis maestro prasitarė, kad jo santuokai ne kartą buvo iškilusi grėsmė. Anot Stasio Povilaičio, gražuolių dėmesys ir nedviprasmiški pasiūlymai išprovokavo ne vieną konfliktą su žmona Birute.

„Pagunda yra pagunda“, – atvirai kalba dainininkas.

Kokios nuodėmės kėlė pavydą žmonai ir kodėl ji ryžosi atleisti, „Super L.T.“ žiūrovai iš maestro išgirs šį penktadienį 19 val. 10 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius