-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainininkas Deividas Bastys: „Tėvystė man dabar suteikia daugiau džiaugsmo nei muzika“

Vos kelias tėvystės savaites skaičiuojantis dainininkas ir buvęs grupės „Pikaso“ narys Deividas Bastys (26) kalbėdamas apie savo pirmąją atžalą neslepia džiaugsmo. Susijaudinimo kupinu balsu jis patvirtino, kad prasidėjęs nemigo naktų maratonas nė kiek netemdo to nepakartojamo jausmo – būti tėčiu.
Grupės „Pikaso“ narys Deividas Bastys
Grupės „Pikaso“ narys Deividas Bastys / BFL/Algirdo Kubaičio nuotr.

Portalas Žmonės.lt Tėvo dienos proga teiraujasi neseniai tėvais tapusių pramogų pasaulio atstovų – kaip gi pasikeitė jų gyvenimas, namuose ėmus krykštaut pirmagimiui.

„Pasikeitė labai, nes pradėjau naktimis miegoti dar mažiau nei miegojau. Kūdikiui gimus, gyvenime atsirado šimteriopai daugiau džiaugsmo. Tiesiog neapsakomai daug džiaugsmo. Gimus vaikeliui gyvenimas pasisuko 180 laipsnių kampu“, – portalui Žmonės.lt pasakojo D.Bastys.

Na ir išties, gimus kūdikiui, gyvenimas apsiverčia – esi priverstas galvoti ne tik apie save, bet ir apie bejėgį mažylį, už kurį esi atsakingas. Deividas tikino, kad visi rūpesčiai ir džiaugsmai, palyginti su tais, kuriuos gimdamas atneša pirmagimis – nieko verti.

„Atsisakyti lyg ir nieko neteko. Stengiuosi visur suspėti... Dieną, aišku, pradedi šiek tiek užsimiegojęs, nes naktis būna bemiegė, o visa kita vyksta taip pat. Svarbiausias dalykas, kuris įvyksta gyvenime – vaiko gimimas. Visi kiti džiaugsmai ar rūpesčiai  tėra uogytės“, – metaforomis šnekėjo jis.

Anot dainininko, jam su žmona Agne Domarkaite susilaukus sūnaus Armando, pasikeitė jo požiūris į pačią šeimą. Juk iki vaikui gimstant, per devynis mėnesius, apmąstytos teorinės galimybės ne visuomet praktiškai išlieka tokios pačios.

„Kiekvienas žmogus, kuris ruošiasi tapti tėvu, per tuos 9 mėnesius apgalvoja, kas pasikeis, kaip bus ir kokia atsakomybė laukia. Tapus tėvu pasikeitė požiūris į šeimą, į vaikus... Nors svetimi vaikai ir yra faini, bet savas vaikas kelia daug didesnius ir tauresnius jausmus, – mintis dėstė Deividas. – Vienu žodžiu šis jausmas  – neapsakomas. Tai yra toks džiaugsmas, kurio daugiau niekas nesukelia. Anksčiau jį man teikdavo muzika, bet tai, ką sukėlė kūdikis... džiaugsmas didesnis šimtus kartų.“

Žmonės.lt nuotr./Devidas Bastys ir Agnė Domarkaitė
Žmonės.lt nuotr./Devidas Bastys ir Agnė Domarkaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius