Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Deividas Žygas: „Svarbiausia atsidurti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje“

Neseniai spaudoje buvo publikuotas pranešimas jog dainininkas Deividas Žygas (18) ruošiasi karjerą pradėti Londone, bet jis nemanė, kad taip greit viskas gali virsti realybe. Ar iš tiesų Lietuviams taip sunku prasimušti užsienyje? Ar iš tiesų tai neįmanoma? Deividas sako jog tai sėkmės dalykas, bet jis atrado jam tinkačią sėkmės formulę.
Deividas Žygas
Deividas Žygas / Z.Jurkaitės nuotr.

„Aš be galo laimingas! Prieš savaitę sudalyvavau muzikos prodiuserių rengiamoje perklausoje. Ir ką jūs manote? Iš dagybės perklausoje dalyvavusių žmonių (perklausa vyko dvi dienas – red. past.) jie pasirinko mane! Pirmadienį paskambino ir pasakė, jog jie nori susitikti ir aptarti detales. Tai neįtikėtina!“ – sako Deividas.

Dainininkas pasakoja jog jam perklausoje reikėjo atlikti bet kokią dainą. Deividas dainavo Rihanna dainą „We found love“: „Dainavau gerai žinomą dainą vien dėl to, kad tik ją mokėjau puikiai atlikti. Prieš du mėnesiui atvykau į Londoną ir šiuo metu tiesiog neturiu sąlygų repetuoti. Ėjau į perklausą net nerepetavęs. Kaip mokėjau – taip atlikau“ – sako dainininkas.

Šį penktadienį Deividas susitiko su prodiuseriais ir jie padavė pasirašyti du paruoštus kontraktus. Dainininkas kontrakto detalių atskleisti nepanoro, bet sako, kad tai buvo labai svarbi diena: „Vakar buvo labai svarbi diena. Įrašų studijoje susitikęs su prodiuseriais kartu aptarėme kontrakto detales, jiems parodžiau dainą, kurią norėčiau įrašyti pirmą. Jiems ši daina labai patiko ir sakė, jog ši daina puikiai tiktų į Eurovizijos dainų konkursą! (juokiasi) Ar iš tiesų? Pamatysim vėliau!“ – sako Deividas.

Vaikinas pabrėžia ar pasirašys kontraktą dar neaišku, nes visas kontrakto detales dar reikia aptarti su teisininkais, bet tikisi jog jau vasaros pabaigoje galės išleisti naują singlą ir jį pristatyti viso pasaulio klausytojams.

Jūsų dėmesiui – Deivido Žygo daina „Sugrius pasaulia be tavęs“:

VIDEO: Deivido Žygo daina „Sugrius pasaulia be tavęs“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius