Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dainininkas Mantas: ateina „Čiuožk“ kvailiukas ir gauna Tado Blindos vaidmenį...

Dainininkas Mantas Jankavičius – toli gražu nepanašus į daugelį lietuviškojo pramogų verslo įžymybių. Jis nebijo prisipažinti esąs sėkmės kūdikis, džiaugiasi gyvenimu ir mėgaujasi savo populiarumu.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man juokinga, kai kiti pasakoja negalį ramiai nueiti į parduotuvę ar kavinę, nes visur stebimi ir apkalbinėjami. Ei, draugužiai, atsibuskite! Aš esu pats laimingiausias žmogus, nes galiu dainuoti ir nereikia varyti Dievo į medį – neva mums kas nors negerai“, – TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams emocingai kalbėjo dainininkas.

Reikia pripažinti, kad savo laime Mantas džiaugiasi tyliai – pastaruosius kelerius metus jis buvo atsitvėręs tylos siena. Nors žurnalistai jį stengdavosi prakalbinti pačiais išradingiausiais būdais, nė vienam nepavykdavo. Šio pirmadienio vakarą laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai pamatys visiškai kitokį Mantą – kaip niekad atvirą.

„Aš nesu šventas. Savyje turiu labai daug velnio, kuris tempia į slidų kelią“, – prisipažins dainininkas. Vis dėlto pagundos jam netrukdo tvirtai žengti sėkmės keliu. Jau po kelių dienų M. Jankavičiaus laukia vienas svarbiausių gyvenimo įvykių – naujo lietuviško istorinio nuotykių filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ premjera.

Šioje tris milijonus litų kainavusioje įspūdingoje juostoje, kurioje vaidina tokie scenos ir kino grandai kaip Donatas Banionis, Antanas Šurna, Vidas Petkevičius ar Dainius Kazlauskas, Mantas atliko ne bet kokį, o pagrindinį – Tado Blindos – vaidmenį.

 „Tokia daugybė patyrusių aktorių visą gyvenimą laukia ir nesulaukia tokio vaidmens. Staiga ateina „Čiuožk“ kvailiukas su akiniais ir tokio biudžeto nacionaliniame filme gauna pagrindinį vaidmenį“, – pats tarsi sunkiai tikėdamas savo sėkme pasakojo dainininkas.

 Jau pirmadienio vakarą 20.30 val. TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai ne tik išgirs atvirą Manto Jankavičiaus interviu, bet ir pirmieji turės galimybę įvertinti ir pasidžiaugti įspūdingomis scenomis iš po kelių dienų Lietuvą sudrebinsiančio nuotykių filmo „Tadas Blinda. Pradžia“!

„Gyvenimas yra gražus“ – pirmadieniais 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius